El Sala 5 Martorell s’imposa 2 a 7 a Catalunya Sub 16 masculina de Futbol Sala
FS Notícies | 12/11/2018
El Sala 5 Martorell ha dominat a Catalunya el partit d’entrenament disputat al Nou Pavelló Municipal de Martorell. La punteria d’uns i la falta de punteria dels altres ha estat la tònica del partit
2 - 7
SALA 5 MARTORELL
David Lozano, Adrià Carmona, Ibai Espinosa, Pol Encuentra, Josep Malberti, Lenny Ramos, Garvin Omar, Natnael Lozano, Martí Puig, Hugo Miguel Albino, Theo Gutiérrez i Néstor Ruíz.
Dani Cilleros, Joan Porta, Nil Mangas, Adrià Torres, Anoar Akhomach, Alejandro Danoz, Cristian Gascón, Héctor Collado, Sergio Pérez, Víctor Cecilia i David Galán.
Lenny Ramos (1-5, 22´), Natnael Lozano (2-5, 31´)

Cristian Gascón (0-1, 2´), Daniel Galán (0-2, 4´), Critian Gascón (0-3, 11´), Adrià Torres (0-4, 19´), Anoar Akhomach (0-5, 21´), Anoar Akhomach (2-6, 34´), Joan Porta (2-7, 35´)
Adrià Gelonch (àrbitre principal), Yolanda Arjona (àrbitre assistent)

Primera part dominada pel Sala 5 Martorell. Des de l’inici, han pres la iniciativa del joc, i ven aviat ha arribat el primer gol del partit per mediació de Cristian Gascón. Dos minuts més tard, Daniel Galán aconseguia el segon per l’equip de Martorell, en una jugada molt aparatosa. Amb el segon gol en contra, Catalunya ha revifat però la falta d’encert no ha ajudat gens. Néstor Ruíz, i Garvin Omar no han estat encertats en els respectius xuts de cara a porteria.

Fins a tres ocasions consecutives ha tingut Josep Malberti, però en aquesta ocasió s’ha trobat amb un inspirat Héctor Collado sota els pals. Al minut 11 ha tornat a marcar el Sala 5, aquesta vegada per mediació  de Cristian Gascón. A les acaballes de la primera part, el Sala 5 ha ampliat el marcador Adrià Torres, que ha marcat a plaer, el 0 a 4.

A la represa del partit dos gols consecutius. Primer una bona passada d’Alejandro Danoz a Anoar Akhormach que no desaprofita l’oportunitat i aconsegueix el 0 a 5. I un minut després, Néstor Ruiz fa una excel·lent passada a Lenny Ramos que suposa el primer gol per la Selecció Catalana sub ’16. Al minut 31, Natnael Lozano ha escorçat distàncies deixant el marcador en 2 a 5. Però, ha estat una il·lusió. El Sala 5 Martorell ha tornat a pressionar y ha aconseguit el 2 a 6, en el 34, gol d’Anoar Akhomach, i un minut més tard ha arribat el setè de les botes de Joan Porta.