El Sant Andreu passa a quarts de final
Notícies Generals | 25/01/2013
Tot i que el partit de tornada va ser més complicat del previst, els andreuencs s'han classificat pels quarts de final de la Copa RFEF.

Ahir al vespre es va disputar al Municipal de la Virgen de Villarrobledo el partit de tornada dels vuitens de la Copa RFEF.

El representant català d’aquesta competició, la UE Sant Andreu, partia amb un marcador d’un 5 a 1 favorable assolit en el partit d’anada. Tot i aquest avantatge, el Villarrobledo va sortir amb força i no va posar les coses gens fàcils als andreuencs. De fet, a la mitja part, el resultat era de 3 a 0 a favor dels locals i perillava la classificació dels homes de Pedro Belmonte.

Ja a la represa, el Sant Andreu va agafar de nou aire gràcies a un gol de Quim Araujo que va permetre escurçar la diferència en el marcador. Tot i així, els d’Albacete no es van donar per vençuts i, al minut 77, un gol de Kike Espinosa tornava a posar emoció a l’eliminatòria. Els catalans no van donar treva a una possible prórroga: tan sols 8 minuts més tard, Víctor sentenciava el partit anotant el 4 a 2 final després d’aprofitar un error de la defensa local.

Foto de portada: Sport