El Sant Gabriel, campió de Catalunya a la tanda de penals
Notícies Generals | 08/06/2014
El CD Sant Gabriel s'ha proclamat Campió de Catalunya Juvenil-Cadet Femení a la tanda de penals (4 – 5), després d'haver empatat a 0 contra el FC Barcelona.

Alineacions:

FC Barcelona: Aida Mendoza, Carla Armengol, Berta Pujades, Laia Aleixandrí, Ona Batlle, Paula Fernández, Laia Muñoz, Aitana Bonmatí, Laia Castilla, Abril Moreno i Carla Niubó. També han jugat: Gemma Font, Laura Martínez, Paula Navas i Ariadna Rovirola (Elena Benítez s’ha lesionat a l’escalfament).

CD Sant Gabriel: Itziar Martínez, Lara Palomino, Carla López, Rosa Sáenz, Ainoa Albaladejo, Laura Chamizo, Cristina Campos, Andrea Perera, Lupe Martínez, Andrea Giménez i Malena Martínez. També han jugat: Ariadna Sáenz, Irene Sánchez, Núria Raya, Lídia Rodríguez i Laura Rovira.

Penals: Carla López: gol, 0 – 1; Aitana Bonmatí: gol, 1 – 1; Rosa Sáenz: gol, 1 – 2; Paula Navas: al pal, 1 – 2; Irene Sánchez: gol, 1 – 3; Paula Fernández: gol, 2 – 3; Lídia Rodríguez: atura Gemma Font 2 - 3; Laia Muñoz: gol, 3 – 3; Núria Raya: gol, 3 – 4; Abril Moreno: gol, 4 – 4; Cristina Campos: gol, 4 – 5; Carla Niubó: atura Ariadna Sáez, 4 – 5.

Crònica:

El partit de final del Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet femení ha començat amb uns minuts d’incertesa i de tanteig ja que ambdós equips coneixen bé el joc del rival. A partit del primer quart, el Barça ha dominat la possessió de la pilota i ha estat qui ha tingut més i millors oportunitats. A arrel d’això, la gran protagonista de la primera part ha estat la portera del Sant Gabriel, Itziar Martínez, que gràcies a cinc intervencions de mèrit ha evitat que s’inaugurés el marcador.

A la represa, el partit ha estat sense les oportunitats que s’han vist a la primera part. Tot i que el Barça ha tingut un altre cop la possessió i una mica més d’empenta que el Sant Gabriel, la força d’ambdós equips ha anat disminuït a mesura que avançaven els minuts al marcador. Finalment, sense encert ni xuts a porteria, el partit s’ha hagut de resoldre des dels 11 metres.

El Sant Gabriel, per 4 a 5 als penals, ha superat al Barça i s’ha proclamat Campió de Catalunya en la primera final d’aquesta edició.

Els vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó i Pere Guardiola, el directiu de la FCF, Jaume Plaza, i l’alcalde de Vilassar de Mar, Quim Ferrer, han fet l’entrega dels trofeus i medalles a les subcampiones i campiones de Catalunya, així com amb un obsequi a les àrbitres de la final.