El Sant Genis-Penitentes ‘B’, campió de la Copa Barcelonès 2019
El Sant Genis-Penitentes ‘B’ tomba el Valldoreix ‘C’ per 4 a 2 a la tanda de penals després d’empatar 1 a 1 en el temps reglamentari.

El CD Sant Genis Penitentes ‘B’ s’ha proclamat campió de la Copa Barcelonès 2019 després de superar el Valldoreix ‘C’ per 4 a 2 a la tanda de penals (1-1 al temps reglamentari), en una final celebrada al Complex Esportiu Municipal Júpiter.

El partit ha començat amb molt joc subterrani i amb les defenses imposant-se als atacs. Al minut 20, Guillem Coromina ha inaugurat el marcador amb una volea que no el porter visitant no ha pogut refusar. Poc després, Adrián Montoya ha tingut en les seves botes el 2 a 0, però la defensa blanc-i-verda ha aconseguit salvar el gol sota pals. Quan faltaven cinc minuts per al descans, l’atacant del Valldoreix Álvaro Piaget ha estavellat a la creueta una pena màxima.

A la represa, el partit ha augmentat en ritme i intensitat. Al minut 50, Pablo Cardona, a la sortida d’un córner, ha enviat la pilota al fons de la xarxa anotant l’empat a 1. Malgrat que ambdós blocs han disposat d’oportunitats per endur-se el triomf, el marcador ja no s’ha mogut més i el guanyador s’ha decidit a la tanda de penals. El Sant Genis Penitentes ‘B’ s’ha mostrat molt fiable des dels 11 metres i s’ha imposat al seu rival per 4 a 2.

A la final hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; el subdelegat a la zona, Miquel Carrillo; el president del CD Sant Genis Penitentes, Jordi Martínez; i el president del FC Valldoreix, Jorge González.