El VDF Roureda, passió per continuar progressant
Notícies Generals | 19/05/2017
L’entitat sabadellenca ha millorat la qualitat dels seus entrenaments i dinàmiques de grup des que és un dels 72 clubs catalans que formen part del programa +KESPORT!.
El VDF Roureda, passió per continuar progressant

El VDF Roureda compta en l’actualitat amb dos Prebenjamins, dos Benjamins, tres Alevins, un Infantil, un Cadet, un Juvenil i un Sènior que milita al Grup 8 de Quarta Catalana. El president del club, Pascual García, admet que les sessions preparatòries són millors i més completes amb l’arribada de +KESPORT!. “Abans hi havia un sol pla d’entrenament. En canvi, ara els tècnics porten els seus apunts i tot un seguit de jocs i activitats que beneficien els nens. S’ha notat un canvi molt gran”, reconeix García.

Per la seva banda, el coordinador tècnic de l’entitat, Manuel Vegas, es mostra també convençut dels avantatges d'aplicar aquest programa pioner a l’esport català. “Estem comprovant que, gràcies a l’evolució del projecte, als jocs i a les activitats, els joves jugadors es complementen millor”, assegura.

En aquesta línia, un dels entrenadors del club Sergio Raya, ha aprofitat els coneixements del programa i les instruccions de la coach Ana Latorre per donar un pas endavant en els seus entrenaments. “Per a mi ha estat una gran ajuda en l’àmbit psicològic, t’aporta noves idees per a les sessions preparatòries que jo sincerament desconeixia. Estic aprenent moltíssim. Per això m’agradaria seguir en el projecte la temporada que ve”, remarca Raya.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.