El Vilafranca, classificat per als quarts de final de la Copa RFEF
Copes | 24/01/2018
El conjunt del Penedès s’imposa al Peña Sport per 2 a 3 a Tafalla i certifica el seu passi a la següent ronda d’aquesta competició.

El Vilafranca ha obtingut el bitllet per disputar els quarts de final de la Copa RFEF després de superar el Peña Sport per 2 a 3 en el partit de tornada a Tafalla (Navarra). L’equip català, que ja va guanyar en l’anada per un contundent 3 a 0, ha tornat a vèncer un rival que milita al Grup 2 de Segona Divisió ‘B’.

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos del Vilafranca. Quan només s’havien disputat set minuts, Víctor Oribe ha inaugurat el marcador en aprofitar una assistència d'Éric Vila. No obstant això, la reacció local ha estat immediata amb dos gols en quatre minuts. Xabi Calvo i Adrián Socorro, de penal, han capgirat el resultat. En la represa, el conjunt del Penedès ha exhibit la seva millor versió per remuntar el duel gràcies a les dianes d'Aday Benítez i novament d’Oribe. Una victòria de prestigi que li dóna al Vilafranca l'accés als quarts de final de la Copa RFEF.