El Vilafranca es classifica per a les semifinals de la Copa RFEF
Copes | 21/02/2018
El directiu i delegat de l'FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, ha assistit a un partit en què el Vilafranca ha perdut 2 a 1 contra el Logronyès a Las Gaunas però ha fet valer el resultat de l'anada per accedir a la següent ronda del torneig.

El Vilafranca jugarà les semifinals de la Copa RFEF. L’equip català ha caigut derrotat davant el Logronyès a Las Gaunas per 2 a 1 en un partit anivellat i competit. No obstant això, la victòria en el duel d’anada per 1 a 0 dóna el bitllet al Vilafranca per disputar les semifinals del torneig. En una primera part igualada, el Logronyès ha aconseguit avançar-se en el marcador al minut 45 gràcies a un gol d’Herce. Només començar el segon temps, Boira ha establert l'empat i, quan faltaven deu minuts per al final, Naceur ha marcat el definitiu 2 a 1. Els altres tres equips semifinalistes són l'Ontinyent, l'Atlético Saguntino i el Pontevedra, tots ells de Segona Divisió 'B'.

El directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf, Manel Duran, ha presenciat el duel en directe a Las Gaunas. Duran ha estat acompanyat del president del FC Vilafranca, Joan Soler; del president del Logronyès; i d'un directiu de la Federación Riojana de Fútbol.

FOTO PORTADA: Twitter FC Vilafranca.