Eliminats a la tanda de penals
Notícies Generals | 25/04/2014
La Selecció Catalana sub 18 masculina no ha aconseguit classificar-se per la final del Campionat d'Espanya després de perdre davant València a la tanda de penals.

Alineacions

Catalunya:  Jesús  Ruiz, Pol Mikel, Lluís López, Xavier Quintilla (Àlex Carbonell, 89'), Patrick Chico, David Bartumeus, Marc Gual (Carles Sòria, 46', Emilio Lucas, 89'), Aitor Cantalapiedra (Marc Blasi, 67'), Rodrigo Tarín, Juan A. Ros i Isaac Padilla.

València: Antonio, Palao, Adrián Marín, Genís, Fran (Jorge, 89'), Ramiro, Michael, Alfonso, Mario (Javi Jiménez, 81'), Simón (Adrián Molina, 83') i Toni Martínez (Borja  Domingo, 69').

Gols: 1 – 0 Bartumeus (22'), 1 – 1 Mario (30')

Penals: 1 – 0 Àlex Carbonell, gol; 1 – 1 Borja Domingo, gol; 2 – 1 Isaac Padilla, gol; 2 – 2 Michael, gol; 2 – 2 Pol Mikel, atura porter; 2 – 3 Javi Jiménez, gol; 2 – 3 Patrick Chico, atura porter; 2 – 4 Ramiro, gol.

Targetes grogues: Isaac Padilla (60'), Adrián Martín (66'), Rodrigo Tarin (68').

Conjunt arbitral:

Àrbitre:  Antonio Aparicio Álvarez

Assistents :  David Ortiz Calderón i Óscar Rodríguez Peralta

4t àrbitre: Alfredo Del Monte Sánchez

Crònica:

La Selecció dirigida per Juan Ignacio Segura ha perdut la semifinal del Campionat d'Espanya sub 18 masculí davant València a la tanda de penals, després d'haver acabat el temps reglamentari amb un empat a 1 al marcador.

El partit ha estat molt intens des del primer minut. Els valencians no ho han posat gens fàcil, aconseguint arribar a l'àrea catalana en diverses ocasions. Catalunya, però, ha pogut avançar-se al marcador al minut 22 amb un gol de Bartumeus, que ha aprofitat una assistència de Padilla per superar al porter valencià. Els valencians no han minvat la possessió ni la força i, al minut 30, han aconseguit marcar el gol de l'empat quan Mario ha superat a Jesús en la seva sortida.

A la represa, els Catalans han tingut uns primers minuts de més domini, però ràpidament el partit ha tornat a estar una lluita constant de possessió, amb arribades constants a l'àrea contrària per part d'ambdues seleccions. Catalunya ha tingut ben a prop l'opció d'avançar-se de nou al marcador, però el porter valencià ho ha evitat amb una triple aturada.

Malgrat les diverses ocasions i arribades, el temps reglamentari ha finalitzat amb l'empat al marcador, deixant que la semifinal es decidís des dels 11 metres. Aquí, el porter valencià ha fet una gran actuació, aturant dos xuts que han donat la victòria i la classificació a la selecció valenciana.

D'aquesta manera, Catalunya no ha pogut classificar-se per la final del Campionat d'Espanya sub 18. Aquesta tarda es disputarà la segona semifinal, entre Extremadura i Aragó i diumenge es jugarà la final.