Els àrbitres catalans a la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala
FS Notícies | 09/02/2020
Els col·legiats catalans Jordi Boleda i Iván López han representat al CTAFS de l'LCFS a la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 19 i sub 16 femení de futbol sala que s’han disputat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).

Àrbitres catalans a la Fase Final del Campionat d’Espanya de futbol sala. Els col·legiats catalans, Jordi Boleda i Iván López, han representat aquest cap de setmana al Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF a la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 19 i sub 16 femení de futbol sala, on han arbitrat dos enfrontaments: la semifinal entre Madrid i la Regió de Múrcia, en categoria sub 16 femenina, i la gran final entre Madrid i Andalusia, en categoria sub 19 femenina.

La Fase Final dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques van donar el tret de sortida durant el matí del dissabte a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas amb les primeres semifinals en categoria sub 16 femenina, on Madrid i Catalunya van guanyar aconseguint el bitllet per a la gran final.

Precisament, la parella catalana van xiular la primera semifinal en categoria sub 16 femenina, que va enfrontar a Madrid i a la Regió de Múrcia. Les amfitriones van guanyar 4 a 2 en un partit que va acabar amb empat a 2 durant el temps reglamentari i a la pròrroga, les madrilenyes van imposar-se amb dos gols més.

A la segona semifinal en categoria sub 16, la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala va guanyar 3 a 1 a l’Aragó.  Un partit molt seriós de les catalanes que les va permetre aconseguir el pas a la final i que es va poder seguir en directe a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.

Per la tarda, van jugar les semifinals en categoria sub 19 femenina, i on les Seleccions de Madrid i d'Andalusia van guanyar els seus respectius partits per a disputar la gran final. Els dos col·legiats catalans, membres del CTAFS i xiulant actualment a 2a Divisió B Nacional, han xiulat aquest migdia la final entre Madrid i Andalusia, que ha finalitzat amb victòria de les madrilenyes per 6 gols a 3.

Dues hores abans de la final en categoria sub 19 femenina, han lluitat pel reinat d'Espanya les Seleccions de Catalunya i de Madrid, on les catalanes han protagonitzat una exhibició de futbol sala per acabar guanyant 0 a 5 i proclamar-se Campiones d'Espanya