Els àrbitres catalans participen a la fase d'ascens a categories estatals
Comitè Àrbitres | 13/05/2019
Vuit àrbitres catalans han realitzat les proves físiques i tècniques de la fase final que determinaran les promocions arbitrals a diverses categories de competicions estatals.
Els àrbitres catalans participen a la fase d'ascens a categories estatals

Dins del programa de Talents i Mentors de Tercera Divisió, tres àrbitres de la Tercera Divisió del Comitè català, Salvador Morros, Joan Masip i Gonzalo Romero, han superat les proves físiques, amb la qual cosa continuen en aquesta fase del programa.

Tots aquells que superin aquesta fase seran designats per dirigir partits corresponents a la II Fase de Tercera Divisió, on seran observats per Delegats-Informadors de Primera i Segona Divisió. Finalment, els vint millors ascendiran a la categoria de Segona Divisió ‘B’.

L'àrbitra Cecilia Muñoz també ha passat les proves físiques i ha fet el control tècnic, i opta a l'ascens a la Primera Divisió Nacional Femenina. Pel que fa a les àrbitres assistents, Iria Pujol també ha superat el control físic. De la mateixa manera, han passat les proves físiques  i continuen en el control per l'ascens els àrbitres assistents de la Segona Divisió ‘B’ seleccionats: Mariona Peralta i Josep Antoni Vigo. Els millors classificats promocionaran a la categoria de Segona Divisió.

Un total de 115 àrbitres de tots els comitès territorials han participat en aquest esdeveniment, que servirà per seleccionar els àrbitres de la Tercera Divisió que ascendiran a Segona Divisió ‘B’, els que accediran a la Primera Divisió Femenina i els àrbitres assistents de la Segona Divisió ‘B’ que opten a dirigir a Segona Divisió.

El curs ha constat tant de controls físics com de proves teòriques, de redacció d'actes, exàmens tècnics sobre les Regles de Joc i proves de nivell de llengua anglesa. Per concloure, els participants han assistit a una doble conferència impartida per l'àrbitre internacional Alberto Undiano i pel director d'Integritat i Seguretat de la RFEF, Alfredo Lorenzo.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.