Els àrbitres catalans presenten en vídeo els tòpics sobre les regles de joc
Comitè Àrbitres | 24/04/2020
El director del CTA de l’FCF, Xavier Moreno, i l’àrbitre de Primera Divisió Xavier Estrada obren el cicle, que comptarà amb la participació dels principals col·legiats catalans en categories estatals.
Els àrbitres catalans presenten en vídeo els tòpics sobre les regles de joc

La Federació Catalana de Futbol, seguint l’aposta per aportar informació de valor al voltant de totes les àrees del futbol català, llença aquest divendres el nou cicle dedicat al món de l’arbitratge. En una iniciativa del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, al llarg de les pròximes setmanes l’FCF oferirà a través dels seus canals oficials càpsules de vídeos explicatius sobre els diferents tòpics d’aplicació pràctica de les regles del joc, que tindran com a protagonistes els principals col·legiats catalans en les categories estatals.

Així, els i les àrbitres catalans de Primera Divisió, Segona Divisió ‘A’ , Segona Divisió ‘B’ i Primera Iberdrola, tant principals com assistents, presentaran un total de 17 clips de vídeo, dintre el pla especial de formació continuada en què es troben immersos els integrants del CTA de l’FCF en aquest període sense competició. A més, el contingut s’ha plantejat com a suport didàctic per als àrbitres en etapes de formació bàsica, i es mostra també per al coneixement de tots els federats i federades, i dels aficionats en general.

Moreno i Estrada, els primers

El president del CTA de l’FCF, Xavier Moreno, i l’àrbitre internacional Xavier Estrada, considerat la temporada passada com el millor col·legiat de Primera Divisió, són els encarregats d’entrar en escena. El primer, amb una presentació i introducció a l’activitat, en representació del col·lectiu arbitral català, i el segon endinsant-se en matèria amb l’explicació sobre les diverses situacions de mans, tant susceptibles de sanció com no, durant un partit.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.