Els àrbitres nacionals de futbol platja superen les proves físiques
Notícies Generals | 13/03/2017
Sis àrbitres nacionals de futbol platja del CTA de la FCF han superat les proves físiques que s'han desenvolupat a Santander i València.
Els àrbitres nacionals de futbol platja superen les proves físiques

Del 3 al 5 de març, a les platges de El Sardinero de Santander, i del 10 al 12 de març a Les Arenes de València, s’han dut a terme les proves físiques dels àrbitres de futbol platja. D’un total de 65 àrbitres de tots els comitès territorials, els sis col·legiats del CTA de la FCF han superat les proves. Aquest són:

Bureu Méndez, Enric

Carrillo Vílchez, Alejandro

Gonzales Moreno, Edwar Miguel

López Jiménez, David

Miguel Teruel, Jonathan

Montoro Ferreiro, Bruno

En el primer dia d’aquestes jornades s’han realitzat les proves físiques FIFA a la pista d'atletisme. Dissabte han tingut lloc les proves tècniques de Regles de Joc, Reanudacions i Test de Vídeos, així com una entrevista personal per avaluar el nivell d’anglès.

Per la tarda hi han hagut diverses sessions de formació: xerrada tècnica per part de Jesús Rubio, una xerrada sobre alimentació esportiva pel Dr. José Antonio Casajús i una xerrada relativa a la preparació física per Juanjo Liaño.

Finalment, diumenge s’han realitzat les proves físiques específiques de futbol platja, que han estat superades per tots els participants.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.