Els clubs catalans rebran 1 milió d’euros la propera setmana per la temporada 16-17
Notícies Generals | 11/08/2017
Aquells equips que han militat a Segona Divisió ‘B’, Tercera Divisió Nacional, Divisió d’Honor Juvenil i Lliga Nacional Juvenil durant la passada temporada percebran aquesta quantitat la setmana vinent.
Els clubs catalans rebran 1 milió d’euros la propera setmana per la temporada 16-17

Segons el repartiment que es va acordar a l’Assemblea General de la RFEF el passat 26 de juliol, els clubs catalans que han militat el curs 2016-2017 a Segona Divisió ‘B’, Tercera Divisió Nacional, Divisió d’Honor Juvenil i Lliga Nacional Juvenil percebran 1 milió d’euros la pròxima setmana en concepte dels partits de Lliga i de Copa del Rei. Així ho estableix el “Real Decreto-ley 5/2015, de 30 d’abril, de mesures urgents en relació amb la comercialització dels drets d’explotació de continguts audiovisuals de les competicions de futbol professional”.

A més, els conjunts que competiran en aquestes categories durant la temporada 17-18 ingressaran al voltant d’1,7 milions d’euros aquest curs pel mateix concepte.

Per llegir el document enviat als clubs feu clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.