Els colors que representen a les seleccions comarcals
FS Notícies | 07/12/2017
Cada delegació participant en els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala té assignat un color d’indumentària que l’identifica.
Els colors que representen a les seleccions comarcals

De cara als Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, les 12 delegacions participants en categories masculines i les 6 delegacions que participen en categories femenines tenen assignat un color d’equipació que els distingeix.

A continuació es detallen els colors que representen a cada delegació comarcal:

A part del color assignat a les equipacions, a més, ja des de la temporada passada, que es va incorporar, sobre el dorsal del jugador, el nom de la delegació, per a la seva fàcil identificació.

D’aquesta manera, en aquesta 7a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, queden consolidats els colors que representen a les seleccions comarcals.

Tota la informació relacionada amb la 7a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a través del banner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.