Els Cursos d’Entrenador i Monitor de Futbol Sala omplen les aules aquest estiu
FS Notícies | 18/07/2018
Els darrers cursos de la temporada ja estan iniciats amb 160 alumnes realitzant el Curs de Monitor de Futbol Sala i 115 alumnes distribuïts entre els Cursos d’Entrenador Bàsic, Avançat i Professional de Futbol Sala.
Els Cursos d’Entrenador i Monitor de Futbol Sala omplen les aules aquest estiu

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ja ha donat per iniciada la formació de Monitor i Entrenador de Futbol Sala organitzada per aquest estiu.

Aquest passat dissabte 14 de juliol, ha començat el darrer Curs de Monitor de Futbol Sala de la temporada, a la seu de Cornellà de Llobregat. D’aquesta manera, els 5 cursos de Monitor de Futbol Sala, així com els 5 cursos d’Entrenadors de Futbol Sala ja estan iniciats.

Tots els cursos de Monitor de Futbol Sala convocats per aquest estiu, a les seus de Sant Vicenç de Montalt, Rubí, Barcelona-Prosperitat, Collbató i Cornellà de Llobregat, han cobert totes les places convocades, arribant als 160 alumnes inscrits.

Pel què fa als Cursos d’Entrenador Bàsic, Avançat i Professional de Futbol Sala, a continuació es detalla l’alumnat de cada seu, arribant als 115 alumnes inscrits:

CURS FEDERATIU BÀSIC D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA
Olesa de Montserrat 20 alumnes
Sabadell 29 alumnes
CURS FEDERATIU AVANÇAT D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA
Torrefarrera 13 alumnes
Barcelona 22 alumnes
CURS FEDERATIU PROFESSIONAL D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA
Cornellà de Llobregat 31 alumnes
TOTAL 115 alumnes

Una vegada finalitzats aquests cursos, es convocarà la jornada de recuperació de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala anual, de cara al proper dissabte 8 de setembre, destinada a tots els alumnes que tinguin alguna assignatura pendent del Curs de Monitor i del Curs federatiu Bàsic, Avançat o Professional d’Entrenador de Futbol Sala.

Properament, l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala ampliarà l'oferta formativa obrint nous Cursos de Monitor de Futbol Sala, els quals s'iniciaran a partir del mes de setembre.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.