Els Debutants de futbol sala són els protagonistes del cap de setmana a Barcelona, Lleida i Girona
FS Notícies | 16/02/2020
Els més menuts del futbol sala català han gaudit a les delegacions Barcelona, Lleida i Girona a través de les Trobades de Promeses celebrades a Olesa de Montserrat, a Balaguer i a Tordera.
Els Debutants de futbol sala són els protagonistes del cap de setmana a Barcelona, Lleida i Girona

Els més menuts, protagonistes al llarg del cap de setmana. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua apostant per a la formació dels més menuts. Aquest dissabte 15 de febrer es va celebrar la 4a Trobada de Promeses a la delegació de Girona (Tordera), mentre que el diumenge 16 de febrer s’ha celebrat la 4a Trobada de Promeses a Barcelona (Olesa de Montserrat), i la 5a a Lleida (Balaguer). En total, 25 equips, de 23 clubs diferents, han pogut gaudir d’un cap de setmana marcat pel bon ambient i pels somriures dels Debutants del Futbol Sala català. Una categoria que comprèn als jugadors i jugadores nascudes entre el 2014 i 2015, és a dir, nens i nenes de 4 i de 5 anys que comencen a donar les seves primeres passes en el món del futbol sala i que demostra, una vegada més, del bon estat de salut del futbol salà català.

El Pavelló Municipal Sant Bernat d’Olesa de Montserrat ha estat la seu de la 4a Trobada de Promeses de Futbol Sala de la delegació de Barcelona. Un total de 7 equips, de 6 clubs diferents, han pogut gaudir d’una bona jornada de futbol sala matinal, on els jugadors i les jugadores han mostrat totes les seves habilitats durant el transcurs d’una Trobada que ha començat a les 09.00 hores i que ha finalitzat a les 14.00 hores. Gairebé cinc hores de futbol sala català que han estat marcades per l’alegria i l’esforç dels equips més novells del panorama català.

EQUIPS PARTICIPANTS A OLESA DE MONTSERRAT
Olesa FS 'A'
Olesa FS 'B'
FS Montcada
FS Parets
Sant Cugat FS
Pallejà FS
ALSAKO.COM Atlètic Català FS

Els partits han tingut una durada de dues parts de 15 minuts.

Mentre que Tordera ha estat l’epicentre de la 4a Trobada de Promeses de la delegació de Girona. En aquesta jornada, han participat 7 equips, de 7 clubs diferents, també marcada pel fair play i pel bon ambient entre tots els conjunts participants. A l'acte, ha estat present el delegat territorial de l'LCFS a Girona, Xavier Farrarons

EQUIPS PARTICIPANTS A TORDERA
Tordera Parc Futbol Sala Ath. Club
Quart Club Futbol Sala
Porqueres Club FS
Lloret Esportiu 2012 CFS
CFS Racing Pineda
Blanesport 83 CFS
Inter Esportiu Malgrat CFS

Els partits han tingut una durada de dues parts de 15 minuts.

També han tingut protagonisme els més menuts del futbol sala català a Balaguer, que ha estat la seu de la 5a Trobada de Promeses de la delegació de Lleida. Durant el matí del diumenge, han participat 11 equips, de 10 clubs diferents, en el qual s’han dividit en 3 grups en una jornada que ha començat a les 15.30 hores i que ha acabat a les 18.30 hores.

EQUIPS PARTICIPANTS A BALAGUER
GRUP 1 GRUP 2 GRUP 3
EFS Balafguer Comtat CE Linyola CFS Balaguer Vedruna
Daytona.cat FS Agramunt 'A' Ponent Futsal Alcarràs
CE Maristes CFS Almacelles FS Agramunt 'B'
Col·legi Episcopal EFS Cervera

Els partits han tingut una durada d’una part de 25 minuts.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol pretén fomentar aquesta categoria de promoció, és per aquest motiu que no realitza la classificació de la competició i, a més, es fa càrrec del cost de l’arbitratge de les Trobades.

GALERIA D'IMATGES D'OLESA DE MONTSERRAT

GALERIA D'IMATGES DE TORDERA

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.