Els equips de la categoria Cadet poden ser mixtes aquesta temporada
F. Base | 13/09/2020
És un dels canvis més destacats pel que fa a la constitució d’equips en les categories base respecte la passada campanya.
Els equips de la categoria Cadet poden ser mixtes aquesta temporada

La circular número 7, enviada als clubs i publicada a l'apartat 'Federació-Circulars' de la pàgina web federativa, recull les modificacions d’articles dels Estatuts i Reglament General de la Federació Catalana de Futbol, aprovades per l’Assemblea General Ordinària celebrada el 20 d’agost de 2020 a Blanes. Referent a l’article 210, amb la principal novetat aquesta temporada els equips poden ser mixtes fins a la categoria Cadet, les competicions que organitza l’FCF es classifiquen en:

a) Segons el sistema de joc, per punts o per eliminatòries.

b) Segons l’àmbit, en interterritorials, territorials, comarcals i locals.

c) Segons llur ordre, dintre de les de sistema i àmbit igual, en tantes categories o divisions com s’estableixin.

d) Segons el caràcter, en professionals i no professionals.

e) Segons condició dels jugadors que hi intervinguin, en Debutants, Prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils, Aficionats, Sala, Femení, Femení Juvenil, Femení Cadet, Femení Infantil, Femení Aleví, Femení Benjamí, i altres d’especials, si n’hi hagués.

f) Segons llur naturalesa, en oficials i no oficials.

En cap cas no podran constituir-se equips mixtes, ni enfrontar-se entre ells els integrats per jugadors de diferent sexe, excepte les categories de Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins i Debutants.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.