Els Juvenils cauen a la semifinal deixant el llistó ben alt
Notícies Generals | 16/07/2016
Els Juvenils de la Selecció Catalana perden de manera cruel la semifinal jugada davant Múrcia per 6 a 4. El resultat no reflecteix el bon joc i l’esforç realitzat pels catalans.

La Selecció Catalana Juvenil masculina, dirigida per Miguel Fontecha, ha caigut a la semifinal del Campionat d’Espanya de futbol platja davant Múrcia en un duel molt disputat. La forta calor que feia  a les 16.00 hores no li ha impedit a Múrcia sortir amb intensitat i posar-se per davant en el marcador. El primer i el quart gol han estat pràcticament idèntics, amb un xut creuat des de la banda esquerre. En canvi, el segon ha estat un xut des de la frontal de l’àrea quan el jugador ha aconseguit trobar un espai entre la defensa.

El 3-0 ha arribat en un servei de córner centrat al segon pal i, de volea, Múrcia ha ampliat l’avantatge. A Catalunya li ha faltat més precisió en els xuts finals, ja que ocasions clares de gol n’ha tingut, però no ha pogut materialitzar-les. Poc després de començar el segon període, Guido Alba ha iniciat la remuntada amb un xut que ha creuat molt bé des de la banda dreta (3-1). Cristian Martínez ha estat l’autor del 4-2 amb un golàs, també des de la banda dreta, que ha entrat per l’escaire contrari. Les esperances d’atrapar Múrcia en el marcador s’han concretat amb el gol de Jose Manuel Arias de falta directe des de gairebé la frontal de l’àrea (4-3).

Catalunya ha pressionat molt a dalt i, sobretot en el primer període, ha robat força pilotes, però sempre li ha faltat un punt de sort en el remat final. La bona defensa catalana ha impedit qualsevol xut entre els tres pals en tota la segona part, que ha estat molt igualada i en la que s’han vist molt poques ocasions clares.

Quan faltaven tres minuts pel final del partit,  un altre xut creuat ha suposat el 5-3. Cristian Martínez, de nou, ha marcat el 5-4 de xilena, de tal manera que la pilota ha botat davant el porter i ha acabat entrant. I a només tres segons per al xiulet final, Múrcia ha marcat el 6-4. Tot i aquest resultat, Catalunya ha merescut més recompensa pel bon joc que demostrat a partir del segon període, per les ganes que li ha posat i la lluita que ha demostrat, tant en defensa com en atac.

Així doncs, la Juvenil es jugarà demà la tercera posició a les 9.30 hores.