Els juvenils debuten amb una derrota davant l’amfitriona
Notícies Generals | 14/07/2016
La Selecció Catalana Juvenil masculina ha debutat en el Campionat d’Espanya de futbol platja davant el conjunt de Galícia amb una dura derrota per 4 gols a 3.

A la població gallega de Sanxenxo, Pontevedra, aquesta tarda s’han disputat els primers partits dels II Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Masculines Juvenils de futbol platja. Catalunya s’ha enfrontat a l’equip local, a Galícia, i no ha pogut evitar començar amb una derrota. Els errors propis han condemnat a una Catalunya que no ha cregut en les seves possibilitats i li ha faltat intensitat en els metres finals.

La primera part ha estat molt igualada i s’han vist poques ocasions de gol. Tanmateix, Catalunya ha estat qui ha demostrat tenir més control del partit. En els minuts finals, Jose Manuel Arias ha tingut l’oportunitat més clara per marcar quan la pilota ha quedat morta davant el pal. Qui ha obert el marcador, però, ha estat Galícia a pocs segons per acabar el primer període (1-0). Ja a la segona part, el conjunt local s’ha marcat un gol en pròpia porta i ha empatat el partit (1-1). De seguida, però, s’han refet i han marcat el 2-1 en una errada defensiva dels catalans.

Carlos Muñoz ha tornat a posat l’empat en el marcador quan ha marcat de cap, tot sol davant el porter (2-2). El 3-2 ha arribat en un altre error de la defensa i el porter, que no s’han entès en la passada i el gallec Miguel González n’ha tret profit. L’arbitratge no ha estat gaire favorable en moltes de les accions de la Catalana, fet que s’ha vist reflectit en el 4-2, que ha pujat al marcador tot i provenir d’una falta prèvia a la defensa catalana. A vint segons per al final del partit, Jose Manuel Arias ha tancat el resultat amb un xut des de gairebé la frontal de l’àrea (4-3).

Els propers partits que jugarà la Selecció Juvenil serà demà divendres a les 9.00 hores davant Extremadura, i a les 19.00 hores contra Castella la Manxa.