Els juvenils del Vilanova i la Geltrú es proclamen campions de Catalunya
Notícies Generals | 10/07/2016
El Vilanova Geltrú CF Juvenil s’ha proclamat campió de Catalunya després de guanyar la final a la UD Vista Alegre per 6 gols a 3.

UD VISTA ALEGRE, 3: Albert Sancho, Neil Lizzi, Antonio Cantos, Eduard Esteban, Sergio Juárez, Manel Bernaldez, Alejandro Santana, Alejandro Garcia, Álvaro Jose Morales i Marino Gómez.

VILANOVA GELTRÚ CF, 6: Adrià Molluna, Gerard Lian, Adrián Martínez, Martí Diaz, Marc Pérez, Agustí Sarruer, David Gómez, Dani Ortiz, Pau Oltra, Gerard Ortiz, Marc Silva i Víctor Fernández.

Gols: Marc Pérez (0-1, 3’); Marc Silva (0-2, 18’); David Gómez (0-3, 19’); Marc Pérez (0-4, 20’); Alejandro Santana (1-4, 22’); Víctor Fernández (1-5, 22’); Eduard Esteban (2-5, 25’); David Gómez (2-6, 27’); Eduard Esteban (3-6, 28’).

Àrbitres: Bruno Montoro Ferreiro (Àrbitre 1), Daniel Vilardell Funes (Àrbitre 2), Enric Bureu Méndez (Cronometrador).

La final del Campionat de Catalunya en la categoria Juvenil ha començat molt igualada, però a mesura que han anat passant els minuts el Vilanova ha imposat el seu joc i ha dominat amb claredat. La primera part ha estat intensa i, si el Vista Alegre, que ha jugat millor, no ha marcat gols ha estat per la bona defensa del  Vilanova.  L’equip local ha anat imposat el seu joc a poc a poc, guanyat les pilotes dividides que s’originaven quan el porter la posava en joc. En el marcador només s’ha vist reflectit un únic gol per les bones intervencions dels dos porters.

A la segona part, el Vilanova ha estat més encertat de cara a porteria i això els ha ajudat per reforçar la moral i dominar el partit, jugant de manera més còmode. A mesura que han anat passant els minuts, el cansament ha fet més efecte sobre els jugadors del Vista Alegre, que a la tercera part s’han vist clarament superats. El Vilanova ho ha aprofitat per ampliar l’avantatge fins els sis gols i, a partir d’aquí, han baixat el ritme. El conjunt de Castelldefels, conscient que els locals tenen més rodatge en una competició de futbol platja, han volgut rebaixar la distància en el marcador i han incrementat les ocasions i les arribades a porteria fins a marcar el tercer i últim gol.

L’actual tresorer de la Junta Gestora de la FCF, Fèlix Gimeno, i la regidora d’esports de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, han fet entrega de les medalles i de la copa als campions i subcampions.