Els penals deixen fora a la Selecció Catalana Cadet de la desitjada final
F. Platja | 20/07/2019
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja perd en la tanda de penals contra una Extremadura que ha marcat el 7 a 7 quan faltaven tres segons per al final de la pròrroga.

1 7 - 7 3
EXTREMADURA
Héctor Fernández, Pau Urbano, Adam Ouaaliti, Aleix Curiel, Juan Pedro Bravo, Joel Castillo, Pol Britos, Mauro Galli, Cristian Rodríguez, Marc López, Óscar Gesti i Yong Cheng.
EXTREMADURA
Alberto Belloso, Javier Arias, Jorge Sosa, Marcos Martín, Pablo Sánchez, Jorge Belloso, Raúl Dacosta, Diego Cano, Alberto Fernández, Miguel García, Sergio González i Alejandro Blázquez.
Jorge Sosa (pp. 1-1, 4’); Óscar Gesti (2-1, 6’); Pol Britos (3-3, 18’); Óscar Gesti (4-4, 30’); Marc López (5-5, 34’); Cristian Rodríguez (6-6, 36’); Óscar Gesti (7-6, 37’).

Raúl Dacosta (0-1, 1’); Raúl Dacosta (2-2, 10’); Pedro Sánchez (2-3, 16’); Aleix Curiel (pp. 3-4, 28’); Jorge Belloso (4-5, 33’); Javier Arias (5-6, 35’); Raúl Dacosta (7-7, 39’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja s’ha quedat a les portes de jugar la final del Campionat d’Espanya que s’està disputant a Torrox, Màlaga. Els d’Àlex Borrego han caigut eliminats a la tanda de penals contra Extremadura per 3 a 1 després d’haver empatat 6 a 6 al temps reglamentari i 7 a 7 a la conclusió de la pròrroga. Quan només s’havia jugat un minut, Raúl Dacosta ha aprofitat un enrenou a l’àrea catalana per avançar el combinat extremeny al marcador. Poc després, el porter català Héctor Fernández ha xutat des de la seva àrea i l’extremeny Jorge Sosa, en intentar refusar la pilota, l’ha enviat al fons de la seva porteria. Catalunya ha capgirat el marcador gràcies a una diana d’Óscar Gesti i Raúl Dacosta ha tornat a col·locar les taules en el lluminós al minut 10.

Amb 2-2 al marcador, la Selecció s’ha trobat còmode a la sorra i ha creat molts problemes a una Extremadura forta i intensa. Malgrat que la Catalana semblava més a prop del gol, ha estat l’extremeny Pedro Sánchez, de cap, qui ha marcat el tercer gol del seu conjunt. No obstant això, Pol Britos, amb un espectacular llançament de falta per l’escaire, ha anivellat novament el xoc. Ja en el tercer quart, Aleix Curiel s’ha marcat un gol en pròpia porteria quan intentava refusar un córner d’Extremadura. En aquest intercanvi de cops, Óscar Gensi ha tret les teranyines de la porteria rival amb un poderós xut de falta que ha suposat el 4 a 4.

El partit ha embogit quan faltaven dos minuts per al final, quan ambdós blocs s’ho han jugat tot a una carta i s’han llençat a l’atac sense contemplacions. El primer en colpejar ha estat l’extremeny Javier Arias que, de cap, ha tornat a situar Extremadura per davant en el marcador. Quan faltaven 15 segons per al final del temps reglamentari, ha aparegut Cristian Rodríguez per enviar el duel a la pròrroga anotant una majestuosa xilena. A la pròrroga, la Catalana sembla que sentenciava la semifinal gràcies a un nou gol d’Óscar Gesti, autor d’un hat trick. Malgrat tot, l’àrbitre ha xiulat penal a favor d’Extremadura a falta de 3 segons per al final. Raúl Dacosta ha assumit la responsabilitat, l’ha convertit i ha forçat la tanda de penals. El combinat extremeny s’ha mostrat més efectiu des de la pena màxima i s’ha emportat el triomf per 1 a 3.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.