Notícies Generals | 25/04/2015

Alineacions:

Catalunya: Natalia Muñoz, Alba Martinez, Viktoria A. Yakorova, Andrea Gomez, Laia Trancoso, Andrea Roncero, Laura Maneja y Valeria Trujillo. También han jugado: Mar Dueso, Jannet Rodriguez, Aina Pagespetit, Nicole Navarro, Laura Sanchez y Abril Garcia.

Canàries: Paola Rodriguez, Paloma Rojo, Kimberly Barreto, Tatiana Cruz, Ana Paula Simancas, Alba Quintana, Lucia Roda y Ainhoa Quintana. También han jugado: Natalia Riobo, Marta Grascionica, Joseline Perez, Ainara Gabriela Sanchez, Ahantzi Garcia y Antonia Trujillo.

Penals: 1 - 0: Andrea Roncero marca; 1 – 0 Paloma Rojo, atura Pagespetit; 2 – 0 Andrea Gómez marca; 2  - 1: Marta Grascienica marca; 2 – 1 Viktoria A. Yavorova, atura Rodríguez; 2 – 2 Alba Quintana marca; 2 – 2 Alba Martínez, atura Rodríguez; 3 – 2 Ana Paula Simancas marca.

Crònica:

La selecció femenina catalana i la canària s'han enfrontat en el segon partit de quarts de final. Malgrat que ambdós equips han intentat, amb molta empenta, inaugurar el marcador, cap dels dos ha pogut concloure amb èxit cap de les jugades. Tot i així, d'ocasions no n'han faltat. Catalunya ho ha intentat al minut 6 de partit amb un xut llarg des de fora de l'àrea i Canàries ho ha provat un minut més tard. Les jugadores catalanes tampoc no han pogut aprofitar la carrera per la banda que ha fet Jannet Rodríguez després de recuperar una pilota al mig del camp. Abans d'acabar la primera part, Catalunya ha tingut una darrera oportunitat d'encetar el marcador, però les jugadores canàries han rebutjat amb facilitat la pilota que sortia del córner.

La segona part, plena d'ocasions, tampoc ha permès ni a la selecció catalana ni a la canària marcar. La primera bona ocasió l'ha tinguda les insulars al minut 18, però la falta llençada per Tatiana Cruz ha anat massa alta per entrar a la porteria. Dos minuts després i amb un doble dribling de Viktoria A. Yavorova a dues de les seves rivals canàries, Joseline Pérez ha aconseguit interceptar la pilota per evitar així que Catalunya marqués. La selecció catalana no ha estat massa encertada en els seus remats i controls de la pilota amb el cap. Per altra banda, Canàries tampoc ha pogut marcar cap gol atès el bon treball de les defenses catalanes, que han sabut fer-se de nou amb totes les pilotes que arribaven a l'àrea.

Un cop més, els quarts de final s'han hagut de decidir a la tanda de penals, on Canàries s'ha imposat per 3 gols a 2.  Així doncs, Catalunya ha quedat eliminada del XIV Campionat d'Espanya sub 12 femení, que s'està celebrant a Riudoms, Tarragona.

Demà diumenge, a les 10:30 hores es disputaran les semifinals: Madrid – Canàries i València – Astúries. Recordem que a través de la pàgina web www.campeonatoriudoms.com es poden seguir tots els resultats, classificacions, entrevistes, fotografies i vídeos dels partits.