Els promeses de futbol sala preparats per celebrar la seva 1a Trobada
FS Notícies | 10/11/2017
La categoria dels debutants, els promeses, inicien la seva particular competició aquest diumenge 12 de novembre amb la 1a Trobada de Promeses a Sant Joan Despí.
Els promeses de futbol sala preparats per celebrar la seva 1a Trobada

El Pavelló Poliesportiu Ugalde, de Sant Joan Despí, acollirà la 1a Trobada de Promeses de Futbol Sala de la present temporada 2017-2018, on hi participaran un total de 5 equips federats:

La jornada s’iniciarà a les 10 hores i finalitzarà amb el partit de les 13 hores, disputant-se un total de 10 encontres d’una única part de 15 minuts, cadascun d’ells.

A continuació es detallen els horaris corresponents a tots els partits d’aquesta 1a Trobada de Promeses de Futbol Sala:

La categoria dels debutants, els promeses, comprèn als jugadors i a les jugadores nascuts en els anys 2012 i 2013, és a dir, de 4 i 5 anys, que volen iniciar-se dins del món del futbol sala.

La Lliga Catalana de Futbol Sala, que pretén fomentar aquesta categoria de promoció, no realitza classificació de la competició i, a més, es fa càrrec del cost de l’arbitratge de les jornades.

A les 8 trobades programades durant la present temporada, hi haurà assistència federativa per regular el bon funcionament d’aquesta competició. Per això, en aquesta 1a Trobada de Promeses de Futbol Sala hi serà present el cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, un treballador del departament de competició i un treballador responsable de la logística, per tal de donar el millor servei possible.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.