Els Reglaments del CTAFS i del CTEFS disponibles al web federatiu
Comitè Entrenadors | 16/07/2018
L’actualització dels Reglaments del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala i del Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala, ja estan disponibles a l’apartat del web federatiu per a la seva consulta.
Els Reglaments del CTAFS i del CTEFS disponibles al web federatiu

Una vegada presentades les propostes de modificació d’alguns punts del Reglament del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala i del Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala a la Convenció de Clubs de Futbol Sala, celebrada el passat 19 de maig a Esplugues de Llobregat, els clubs de futbol sala van aprovar aquests canvis.

Unes modificacions que, posteriorment, es van presentar a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, el passat 22 de juny, a Cervera, on es van ratificar, quedant, d’aquesta manera, aprovats.

Així doncs, tant les modificacions específiques de futbol sala del Reglament General de l’FCF, a través de l’article 70è, article 76è, article 78è bis, article 80è, article 124è, article 144è, així com les modificacions en alguns articles del Reglament del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala i del Reglament del Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala, ja estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de l’FCF (http://fcf.cat/estatuts).

A continuació, es poden consultar els Reglaments esmentats:

REGLAMENTS
REGLAMENT GENERAL FCF
REGLAMENT DEL CTAFS
REGLAMENT DEL CTEFS

Aquests Reglaments, és a dir, el General de l’FCF, el del CTAFS i el del CTEFS, han entrat en vigor a partir de l’1 de juliol de 2018, un cop han estat aprovats per la Convenció de Clubs de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala i ratificats per l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.