Empat del Cornellà al Camp de l'Internacional de Madrid a la Copa RFEF
Copes | 27/02/2019
El conjunt del Baix Llobregat empata 2 a 2 contra un lluitador rival en el partit d'anada de les semifinals d'aquesta competició.
UE Cornellà

La Unió Esportiva Cornellà ha obtingut un empat a 2 al camp de l’Internacional de Madrid en el xoc d’anada de les semifinals de la Copa RFEF. La primera meitat ha estat marcada per un Cornellà valent que ha gaudit d’oportunitats per avançar-se en el marcador. A la represa, el conjunt del Baix Llobregat ha posat una marxa més i ha obligat el rival a defensar-se prop de la seva àrea. Fruit d’aquest domini, els catalans han aconseguit dos gols en set minuts gràcies a un doblet de Jaume Pascual. En el tram final, el conjunt madrileny ha pogut anivellar el duel mitjançant les dianes de Fran Cortés i Francisco Martínez. Aquest empat permet al Cornellà afrontar el duel de tornada, que se celebrarà el dimecres 6 de març al Nou Municipal de Cornellà, amb opcions d’accedir a la final, que també es disputarà a doble partit.