Empat sense gols entre les seleccions sub 16 de Castella i Lleó i Cantàbria
Notícies Generals | 04/02/2017
Les seleccions sub 16 femenines de Castella i Lleó i Cantàbria han deixat el marcador a 0 en un partit en què els dos conjunts han tingut diverses oportunitats per a marcar.

Les seleccions de Castella i Lleó i Cantàbria han disputat una primera part força igualada, i així ho ha reflectit el marcador, que no s’ha mogut del 0-0. Tot i que Cantàbria ha disposat de més ocasions que la Selecció de Castella i Lleó, no les ha sabut aprofitar per avançar-se. La primera ocasió clara de l’enfrontament l’ha tingut el conjunt entrenat per Roberto Campillo, al minut 8, quan un córner de jugada estratègica que ha rematat Lara Fernández ha acabat sortint per sobre la porteria. En un contraatac, Castella i Lleó també ha tingut la seva primera oportunitat, però la jugada combinatòria de Laura Rodríguez i Iria Castro no ha arribat a bon port.

Al minut 22, i després d’una nova arribada a porteria frustrada, Verónica Campillo ho ha provat des de la banda amb una falta que ha dibuixat una fantàstica paràbola, però ha anat desviada. Cantàbria ha seguit pressionant i ha disposat de noves oportunitats abans d’arribar al descans. En una d’elles, Sofía Salas ha rebut una passada de Lara Sierra, s’ha driblat a la portera, i no ha sabut concloure amb èxit la jugada. La darrera ocasió de la primera part també ha estat per les de Campillo quan el xut de Marta Moreno, des de la frontal de l’àrea, ha anat massa elevat.

Durant la represa, els nervis i les ganes de marcar s’han notat en ambdós conjunts i el partit ha estat  més desorganitzat. Tant la Selecció de Castella i Lleó com la de Cantàbria han intentat pujar més a l’atac i això ha provocat que perdessin més pilotes i disposessin de més apropades a porteria. Al minut 56, Castella i Lleó hauria pogut inaugurar el marcador quan Verónica Campillo ha quedat sola davant la portera rival, però el xut ha sortit per la línia de fons. Les càntabres han tingut a tocar el primer gol del partit en la següent ocasió quan una jugada combinada de Marta Moreno i Sofía Salas ha acabat entre les cames de la portera.

Cap de les dues seleccions no ha desistit i ha seguit intentant aconseguir els tres punts amb un gol. La Selecció de Castella i Lleó ho ha provat, fins i tot, amb un xut des de fora de l’àrea que ha efectuat Joana Collantes, però la pilota no ha arribat a porteria. Cantàbria també ho ha intentat penjant pilotes a dalt però no se n’ha sortit. D’aquesta manera, la Selecció de Castella i Lleó ja no pot aconseguir els sis punts d’aquesta 2a Fase Final del Campionat d’Espanya, mentre que Cantàbria, que ha jugat els seus dos partits, només n’ha aconseguit un.

Al partit hi ha assistit el director del CTE de la FCF, Fèlix Gimeno; el subdelegat del Barcelonès, Miquel Carrillo; el president del Santfeliuenc FC, Alberto Prieto; i el vicepresident de l’entitat, Albert Gracia.