En marxa el 4t curs de readaptació del futbolista
Mutualitat FCF | 11/01/2018
La formació consta de cinc setmanes de continguts teòrics en xarxa i de dues jornades teòrico-pràctiques a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.
En marxa el 4t curs de readaptació del futbolista

El Departament de Formació de la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha posat en marxa el 4t Curs de Readaptació del Futbolista. L’inici del curs en línia serà el 19 de febrer, i les jornades pràctiques se celebraran el 24 i 25 de març. En total seran 5 setmanes de continguts teòrics en xarxa, les dues jornades teòrico-pràctiques a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, amb roba i dinar inclosos en el preu i la possibilitat d’allotjament.

En el futbol actual la gran incidència de lesions i de recaigudes fa que els processos de recuperació i prevenció siguin molt importants. Posteriorment, a la fase de rehabilitació d’una lesió, el jugador encara està lluny de la preparació física idònia per poder entrenar amb la resta de l’equip i, per descomptat, per poder competir. El readaptador és la persona encarregada de fer d’enllaç entre aquestes dues fases. La necessitat d’especialització dels professionals de l’entorn del futbolista ha fet que aquesta figura hagi aparegut amb força als equips professionals.

A causa del creixent nombre de lesions en el futbol base i amateur, es fa necessària la formació de readaptadors per a totes les categories del futbol aficionat. El present curs sorgeix amb l’objectiu de formar fisioterapeutes de l’entorn del futbol que tinguin interès en la preparació física, i que puguin esdevenir futurs fisioterapeutes readaptadors dels jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Futbol.

Per a més informació feu clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.