Enhorabona al FC Barcelona Alusport
FS Notícies | 24/02/2013
Els blaugranes s'han adjudicat, per tercer any consecutiu, la Copa d'Espanya al guanyar al Pozo Múrcia a la final per 4 gols a 2.

La FCF i la Lliga Catalana de Futbol Sala volen felicitar al FC Barcelona Alusport pel títol que han aconseguit aquest vespre al Pavelló CajaMadrid d'Alcalà.

L'equip de Marc Carmona ha saltat a la pista amb un cinc inicial integrat per Sedano, Torras, Saad, Lin i Fernandao. El Pozo Múrcia ha imposat un ritme intens durant el primer tram del partit. Això els ha permès avançar-se en el marcador i disposar de diverses oportunitats per ampliar l'avantatge. Tot i així, els blaugranes han sabut contrarrestar aquesta pressió i en els darrers minuts del primer temps, Jordi Torras ha aconseguit marcar dos gols que permetien anar a la mitja part amb un 2 a 1 favorable.

La segona part ha estat de clar color blaugrana. Amb un gol de Fernandao i un altre del capità Torras, el Barça ha aconseguit un marcador de 4 a 1 favorable. A cinc minuts del final, el Pozo ha escurçat distàncies marcant el 4 a 2 definitiu, tot i que amb el seu joc de cinc s'ha mantingut l'emoció fins els darrers instants del matx.

Jordi Torras, que recollirà el premi al Millor Jugador de Futbol Sala de l'any 2012 dilluns vinent a la 2a Gala Estrelles del Futbol Català, ha estat escollit el millor jugador de la final.

El president de la LCFS, José Miguel Calle, ha assistit al partit, al que tampoc no hi ha faltat el directiu Raül Sus