Entrevista a la jugadora de la UE Cabanes, Júlia Llanet
Futbol Femení | 07/12/2017
Com cada setmana, l’FCF TV realitza entrevistes a jugadores de futbol i futbol sala de diferents equips de Catalunya. En aquesta ocasió, la futbolista en posar-se davant dels micròfons ha estat Júlia Llanet, de la UE Cabanes.
Entrevista a la jugadora de la UE Cabanes, Júlia Llanet

La jugadora que ha parlat amb l’FCF TV aquesta setmana ha estat la futbolista de la UE Cabanes Júlia Llanet, que va començar a jugar als cinc anys “quan un entrenador, amic dels meus pares, em va dir que m’apuntés. I ja porto deu anys en aquest mateix club”. “El que més m’agrada del futbol és que pots passar temps amb les teves companyes, coneixes gent nova i desconnectes de la feina del dia a dia”, explicat la jugadora gironina.

Júlia Llanet diu que “tot i que el futbol es vegi com un esport de nois no s’ha de tenir por per venir a provar, està obert a tothom, igual que qualsevol altre esport. Aquí, una vegada t’involucres en aquest món poca gent en surt perquè a tots els hi sol agradar”.

Pel que fa al projecte #Orgullosa, impulsat per l’FCF per promocionar el futbol i futbol sala femení català, la jove futbolista remarca “que està molt bé perquè el futbol femení està menys vist i, poc a poc, la gent en sent a parlar més i el ve a veure. Encara, però, falta molta feina per fer i aquesta campanya ens portarà fins allà on volem arribar”.

En la seva aposta pel futbol i futbol sala femení, i dins del marc d’actuació del projecte #Orgullosa, la Federació Catalana de Futbol publica setmanalment entrevistes a jugadores d’arreu del territori. A través de l’FCF TV es pretén potenciar el futbol i futbol sala femení i se centren tots els esforços en mostrar la vida futbolística de les jugadores entrevistades.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.