Èpica remuntada de la Selecció Juvenil en superar Andalusia
F. Platja | 28/07/2018
Catalunya ha vençut un potent rival com Andalusia per 2 gols a 4 en el penúltim partit del Campionat d’Espanya de futbol platja que es juga a Cadis amb un gran treball en equip.

ANDALUSIA
2 - 4
ANDALUSIA
Miguel Ángel Bazo, Adrián López, Iván Domínguez, Emilio Gavira, Joel Menacho, Pablo del Castillo, Alejandro Achutegui, Juan María Pérez, Manuel Camacho, Álvaro Otero, Ismael García,Juan Manuel Mateo.
Pavlo Bylo, Agustí Sarrias, Yeray González, Gerard Liao, Marc Lurbe, Marc Rodríguez, Iván Sugranyes, Raúl Perea, Pau Manzano, Adrián Martínez.
Ismael García (1-0, 3’); Alejandro Achutegui (2-0, 4’).

Marc Lurbe (2-1, 18’); Yeray González (2-2, 18’); Raúl Perea (2-3, 29’); Pau Manzano (2-4, 36’).
Joel Menacho (18’).

Si hi ha un tret que caracteritza aquesta Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja és el treball i la constància. Així ho han demostrat en tots els partits que han disputat durant el Campionat d’Espanya que es juga fins demà diumenge, 29 de juliol de 2018, a Cadis, però en el duel davant Andalusia ho han portat a la màxima expressió. El penúltim partit que han jugat d’aquesta competició ha estat un enfrontament complet dels jugadors de Miguel Fontecha, que han estat intensos en atac i en defensa, han realitzat bones cobertures i han lluitat fins al final per remuntar un marcador en contra. I és que als cinc minuts de joc Catalunya ja perdia 2-0 amb gols d’Ismael García i d’Alejandro Achutegui en un servei de banda que ha entrat pràcticament per l’escaire.

La paciència, la bona disposició tàctica i el joc col·lectiu han donat els seus fruits per anar retallant diferències. D’aquesta manera, Marc Lurbe ha estat el més murri en endur-se una pilota morta que havia deixat el tanca andalús per fer el 2-1. Les taules han pujat al segon quart amb un gol que ha marcat Yeray González de falta des de mig camp. Amb aquest resultat, Catalunya ha cregut molt més en les seves possibilitats, mentre que a les files andaluses han tingut molts dubtes que no els han deixat realitzat el joc fluid del primer quart. Tot i que Pau Manzano ha marcat un gol fantasma, el fort xut de Raúl Perea sí ha pujat al marcador i ha desfet l’empat.

Marc Lurbe també ha tingut una gran ocasió en rematar a la mitja volta un servei de banda i estavellar la pilota al pal, però amb una defensa ben col·locada s’ha aconseguit la victòria. Ja en els últims segons, Pau Manzano s’ha desfet del seu defensor i amb un potent xut ha fet el 2-4 definitiu per segellar un dels millors partits de la Selecció Catalana Juvenil. Diumenge 29 de juliol, Catalunya jugarà l’últim partit de la competició davant la Regió de Múrcia, duel que decidirà el campió. Es podrà seguir en directe a fcf.cat a les 9.30 hores.