Exhibició col·lectiva i pluja de gols de la sub 18 contra un combatiu rival
Seleccions | 18/12/2018
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha doblegat 5 a 2 el Gimnàstic Manresa gràcies a un sensacional tram final de partit.

5 - 2
GIMNASTIC MANRESA, C.
Joel Toledo, Ángel Fortunyo, Brian Peña, Jaume Jardí, Eric Monjonell, Marc Carmona, Nicolàs Melamed, Nil Garrido, Alejandro Ariel Sánchez, Manel Martínez i Álex Sala. També han jugat: Arnau Tenas, Alejandro Pérez, Ilyas Chaira, Gerard Fernández i Jofre Carreras.
Iu Morral, Joan Carles Abraham, Pau Culell, Javier García, Biel Pla, Marcos Garrido, Jordi García, Iván Caceres, Martí Torrodà, Aleix Díaz i Marcel Oliva. També han jugat: Óscar Pulido, Álex Anaya, Marc Muñoz, José Alberto Germán i Eloi Moral.
Eric Monjonell (1-0, 15’); Ilyas Chaira (2-2, 70’); Jaume Jardí (3-2, 78’); Alejandro Ariel Sánchez (4-2, 80’); Jofre Carreras (5-2, 89’).

Aleix Díaz (1-1, 35’); José Alberto Germán (1-2, 67’).

Marcos Garrido (52’).
Cristian Ramos Murcia (àrbitre principal), i Maria Rodríguez Moya i Alèxia Mayo Calvo (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 18 masculina s’ha imposat per 5 a 2 al Gimnàstic Manresa, de Divisió d’Honor Juvenil, en el darrer duel amistós abans de viatjar a la Regió de Múrcia per jugar la primera fase del Campionat d’Espanya. Els de Damià Abella han completat un encontre molt seriós, tant en defensa com en atac, per sumar una treballada victòria que reafirma les sensacions positives que desprèn l’equip.

Després d’uns primers instants de partit sense un dominador clar, la Selecció ha començat a imposar el seu estil de joc, combinant amb paciència fins a trobar espais en la defensa rival. Quan s’havien disputat 15 minuts, Catalunya ha inaugurat el marcador en una jugada d’estratègia. Servei de córner de Nil Garrido que remata de cap Enric Monjonell al fons de la xarxa. El Gimnàstic Manresa ha aconseguit empatar el xoc gràcies a un sensacional tir de fora de l’àrea d’Aleix Díaz, lluny de l’abast de Joel Toledo. La sub 18 ha estat a punt d’anotar el segon abans del descans amb un llançament de falta de Nicolàs Melamed que s’ha estavellat al pal.

A la segona part, Catalunya ha continuat dominant l’encontre tot i que el bloc manresà, molt poderós físicament, s’ha mostrat contundent a nivell defensiu. Al minut 67, el Gimnàstic Manresa ha capgirat el marcador gràcies a una diana de José Alberto Germán, que ha definit amb tranquil·litat i classe a l’interior de l’àrea. Aquest gol ha servit perquè Catalunya demostrés tot el seu potencial. Només tres minuts després, Ilyas Chaira ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea en un servei de córner per posar les taules de nou en el lluminós.

Els de Damià Abella han seguit assetjant sense descans la porteria rival. D’aquesta manera han arribat tres gols en tan sols deu minuts. Primer ha estat Jaume Jardí qui ha marcat el 3 a 2 finalitzant amb encert una gran jugada col·lectiva. Tot seguit, Alejandro Ariel Sánchez ha aprofitat un mal refús del porter visitant per fer el quart. I, ja el minut 89, Jofre Carreras, amb un xut ajustat al pal, ha marcat el definitiu 5 a 2. Una extraordinària reacció final que dona la victòria a la Catalana en el darrer duel amistós abans de disputar el Campionat d’Espanya.