Exhibició de potencial ofensiu d’una gran Catalunya contra Galícia
Seleccions | 01/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 masculina exhibeix la seva millor versió per golejar 0 a 6 Galícia amb un hat trick d’un determinant Lamine Yamal Nasraoui.

GALÍCIA
0 - 6
GALÍCIA
Yerai Vázquez, Anxo Rodríguez, Pedro Bouzada, Javier Riveiro, Roi Rodríguez, Mario Prado, Pedro Villar i Brais Dalama. També han jugat: Ángel Dávila, Andrés Antañón, Alexandre Fraga, Diego Chamadoira, Borja Rodríguez i David Sánchez.
Jordi Saucedo, Sergi Sánchez, Landry Céphas Farré, David Rondón, Lamile Yamal Nasraoui, Kaua García, Àlex González i Marc Bernal. També han jugat: Àlex Famada, Àlex Bombardó, Adrià Rubira, David Escoda i Max Bonfill.

Lamine Yamal Nasraoui (1-0, 12’; 2-0, 18’; 3-0, 21’); David Escoda (4-0, 26’); Marc Bernal (5-0, 34’); Àlex González (6-0, 37’).

Cop d’autoritat de Catalunya. La Selecció Catalana sub 12 masculina ha golejat 0 a 6 Galícia exhibint la seva millor versió per assolir una victòria incontestable que la situa amb 6 punts al Grup B. Des de l’inici els de Jaume-Joan Rius han tancat el rival al seu propi camp, combinant amb fluïdesa i precisió. Després d’avisar diverses vegades, Lamine Yamal Nasraoui ha inaugurat el marcador al minut 12 després d’aprofitar un mal refús del porter gallec. Un minut després que Galícia estavellés una pilota al pal, ha aparegut de nou Yamal Nasraoui per ampliar diferències amb un xut ras ajustat a la base del pal. Dos gols que han donat serenitat a un combinat català que s’ha trobat molt còmode a la gespa.

Federació Valenciana de Futbol

Només començar el segon temps, un magistral Yamal Nasraoui ha anotat un hat trick que ha deixat tocat el bloc gallec. La Catalana, lluny de relaxar-se, ha seguit atacant amb insistència amb la finalitat d’assolir el millor marcador possible. Així ha estat com David Escoda ha fet pujar el 0 a 4 amb un tir que ha entrat per l’escaire. Posteriorment, Marc Bernal s’ha sumat a la golejada amb un tir col·locat al pal, lluny de l’abast del porter rival. I, quan quedaven pocs minuts per al final, Àlex González, molt murri, ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per fer el definitiu 0 a 6. Així doncs, la Catalana tanca la primera jornada del Campionat d’Espanya amb 6 punts de 9 possibles.

El proper enfrontament de la Selecció Catalana sub 12 masculina serà contra Navarra demà, 2 de maig, a les 10.50 hores. Tots els partits es poden seguir en directe a fcf.cat.

Al partit hi ha assistit el vicepresident primer de l’FCF Josep Llaó, i el director del CTE de l’FCF, Fèlix Gimeno.