Èxit d’assistència a la Trobada Territorial Benjamí
Notícies Generals | 18/06/2017
Prop de 1.500 persones han acudit al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera, per gaudir de la 3a Trobada Territorial Benjamí organitzada per l’FCF.
Èxit d’assistència a la Trobada Territorial Benjamí

Durant la jornada d’avui, les 20 seleccions territorials Benjamí han disputat un total de 40 partits al Complex Esportiu del Segrià de Torrefarrera, amb la participació de les 14 delegacions territorials. Les seleccions de Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Vallès Oriental i Baix Llobregat han jugat amb dues seleccions, mentre que les altres vuit restants han assistit amb un conjunt. Els joves futbolistes, procedents d’arreu del territori català, s’han reunit a Torrefarrera per gaudir d’una gran jornada de futbol i d’un fantàstic ambient tant al terreny de joc com a les graderies.

GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D
VALLÈS OCCIDENTAL SABADELL TARRAGONA 'A' LLEIDA 'A' ANOIA
BAGES-BERGUEDÀ-CERDANYA PENEDÈS-GARRAF TARRAGONA 'B' LLEIDA 'B'
BARCELONA 'A' BAIX LLOBREGAT 'A' BAIX LLOBREGAT 'B' VALLÈS OCCIDENTAL TERRASSA
GIRONA 'B' BARCELONA 'B' OSONA GIRONA 'A'
TERRES DE L'EBRE VALLÈS ORIENTAL 'A' MARESME VALLÈS ORIENTAL 'B'

La Federació Catalana de Futbol ha organitzat per tercer any consecutiu aquesta competició, que té per objectiu fomentar el joc net i l’esportivitat entre els jugadors. Aquesta trobada no es regeix per un sistema de competició, sinó que el prioritari és que els joves futbolistes es diverteixin durant la seva formació jugant a futbol i aprenguin valors com el treball en equip, el respecte i la companyonia.

L’acte ha comptat amb una gran assistència de públic. Al voltant de 1.500 persones han acudit al Complex Esportiu del Segrià per seguir els partits i esperonar els jugadors. Quan s’han acabat els encontres, els directius i delegats de la Federació Catalana de Futbol presents a la trobada han entregat una medalla a cada futbolista.

A la trobada hi ha assistit el vicepresident i delegat a Lleida, Jordi Terés; el secretari i delegat a Tarragona, Josep Vives; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; el directiu i delegat a Barcelona, Francesc Folguera; el directiu i delegat a Girona, Jordi Bonet; el directiu i delegat a l’Anoia, Paco Borrega; el directiu i delegat al Penedès-Garraf, Manel Duran; el directiu i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez; i el directiu Jaume Plaza; entre d’altres.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.