Èxit d’assistència en els Tallers de Primers Auxilis a Calafell
Mutualitat FCF | 10/12/2017
Tots podem salvar vides. Per això, la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat durant el matí del dissabte 9 de desembre, al Nou Camp Municipal de Calafell, una sèrie de tallers de Primers Auxilis dirigits per monitors de la Creu Roja de Catalunya.
Èxit d’assistència en els Tallers de Primers Auxilis a Calafell

La resposta dels nens i nenes de Tarragona i del Penedès-Garraf ha estat magnífica. Prop de mil joves han rebut  els coneixements bàsics de Primers Auxilis escoltant atentament els monitors de la Creu Roja, la qual ha fet exhibicions de recerca i rastreig amb gossos de l’equip de resposta immediata. Els participants han tingut l’oportunitat d’assistir a quatre cursos:  

  • Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automàtic.
  • Pèrdua de consciència i posició lateral de seguretat.
  • Lesions físiques (traumatologia).
  • Lesions mèdiques (cop de calor, cop de fred, hipoglucèmia, hipotèrmia, lipotímia…).

A més a més, els jugadors i jugadores del futbol base de l’Escola de Futbol Base de Calafell, un total de 12 equips, han disputat un torneig durant tot el matí. Aquests jugadors de l’EF Base també han fet els tallers de la Creu Roja.

A aquesta matinal de Primers Auxilis i futbol han estat presents el directiu i delegat de l’FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran; el subdelegat de Tarragona Rafael Pinedo; i el delegat comarcal del Baix Penedès, Toni Cansino. Tots ells han estat acompanyats pel Director de Formació de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Antonio Artero; i pel Director General de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo. El secretari del CF Calafell, David Vázquez, i el coordinador de l’Escola de  Futbol Base de Calafell també han participat en aquesta trobada de Primers Auxilis.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.