Festival golejador
Notícies Generals | 25/09/2014
La CatUEFA ha guanyat per 10 gols a 0 a l'ARF Telenesti, situant-se primers de grup a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA a falta d'un partit.

La Selecció Catalana Amateur ha aconseguit una golejada històrica a les instal·lacions de la Federació Moldava de Futbol. Els catalans han sortit al terreny de joc mostrant, des del primer minut, que anaven a per totes. Han mostrat un ritme alt, asfixiant al rival constantment, fent que en tota la primera part Moldàvia no hagi pogut crear joc al mig del camp.

La CatUEFA ha fet bona aquella aritmètica anglesa que diu que "un córner és mig gol". Els tres primers han arribat en jugades de córner. Batanero, amb la seva esquerra prodigiosa, ha penjat les pilotes a l'àrea. Dues d'aquestes les ha aprofitades David Lòpez per marcar, i en l'altra Boris ha forçat un penal que ha transformat Velillas. Tres gols que li han servit a la Selecció per avançar-se al marcador i poder jugar a plaer.

Tot i l'avantatge, la CatUEFA no ha baixat el ritme del partit i ha perseguit la golejada que li permetés situar-se com a primera de grup gràcies al goal average. El mateix Batanero, abans de la mitja part, amb un magnífica vaselina ha fet el 0 a 4 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa s'ha mantingut el mateix paràmetre i Catalunya ha continuat sacsejant el rival com si d'un sac de boxa es tractés. Amb Pedro Bilbao, Nils, Velillas (que ha acabat un pòquer de gols), Ferrone i David Lòpez jugant a l'atac i Aumatell i Padilla trencant les línies constantment, l'equip moldau no ha pogut aguantar el ritme.

Padilla, entrant  pel mig i amb un toc suau amb la dreta; Nils, des dels 11 metres; Velillas, que ha mostrat tot el seu repertori; i Borges, que ha pujat a rematar una falta al minut 92, han arrodonit la històrica victòria.

A hores d'ara, només falta jugar un partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Dissabte, a les 15.00 hores (16.00 hores a Moldàvia), la Selecció Catalana s'enfrontarà a l'Eastern Region nord-irlandès per ser, de nou, a la fase final d'aquesta competició.

FITXA DEL PARTIT

Camp: Vadui lui Voda. 100 espectadors.

0 ARF Telenesti: Caisin, Obadá, Ruslan, Rotaru, Octavian (Caldararu, 56'), Popov, Iliniuc (Nastas, 51'), Zalenschi, Botnari, Monteanu (Solonari, 84') i Bogdan.

10 Catalunya: Miguel, Luca Ferrone, Cano, Borges, David López, Putxi, Padilla (Vivó, 61'), Batanero (Nils, 46'),Velillas, Pedro Bilbao i Boris (Aumatell, 46').

Àrbitre: Direktorencko Vadims (Letònia).

TG: Zalenschi, Sologub, Bogdan, Ruslan / Padilla.

Gols: 0-1, David López (7´). 0-2, Velillas (15´). 0-3, David López (38´). 0-4, Batanero (42´). 0-5, Velillas (52'). 0-6, Padilla (54'). 0-7, Nils (65'). 0-8, Velillas (88'). 0-9, Velillas (90'). 0-10, Borges (92').