Finalitza el primer torn del curs intensiu d’àrbitres de futbol sala
Notícies Generals | 14/07/2017
Més de 80 alumnes han realitzat la formació durant dues setmanes a la seu central de l’FCF i a la delegació de Tarragona.
Finalitza el primer torn del curs intensiu d’àrbitres de futbol sala

El passat dijous, 13 de juliol, va finalitzar el primer torn del curs intensiu d’àrbitres de futbol sala 2017 a la seu central de la Federació Catalana de Futbol i a la delegació de Tarragona. Després de dues setmanes de formació diària, els 80 alumnes inscrits van fer l’examen teòric pertinent del curs, organitzat pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

Al llarg del període formatiu, els candidats que aspiren a formar part del CTAFS han rebut sessions teòriques de reglamentació, psicologia, redacció d’actes i pràctica a pista. Per acabar, tots ells han hagut de realitzar un examen tècnic de 30 preguntes sobre el reglament i confecció d’acta online. Cal destacar que és obligatori superar aquesta prova per poder adquirir la categoria d’àrbitre base i accedir al CTAFS. El resultat obtingut en aquest examen final i determinant es donarà a conèixer al llarg dels pròxims dies.

El dilluns vinent, 17 de juliol, arrencarà el segon torn a Barcelona i també a la delegació de Lleida amb una afluència de 90 alumnes.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.