Finals de la Copa Catalunya
FS Notícies | 17/06/2012
Ja s'han celebrat les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2012. Un total de 9 equips s'han proclamat campions de Catalunya. Enhorabona a tots ells!

El cap de setmana del 16 i 17 de juny, les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2012 s'han desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell (Avinguda Fèlix Duran i Canyameres, 1. Martorell).

FUTSAL MATARÓ 1 - 7 ARENYS DE MUNT CE

FUTSAL MATARÓ CE:   Lydia Gaspar, Cristina Vázquez, Marina Rosales, Mercè Garriga, Maria Espinar, Gloria Salido, Maria Rius, Marta Cuquet, Meritxell Ribas, Cristina Garriga, Mónica Fors i Liliana Augé.

ARENYS DE MUNT CE: Jenny Benet, Sara Ortiz, Aina Moral, Santa Matallana, Esther Matallana, Cèlia Catà, Lídia Abellan, Queralt Santacreu, Sara Miserachs i Dúnia Ramos.

ÀRBITRES: Sr. David Salgado, Sr. Bernat Simon i Sr. Òscar Gómez.
CRÒNICA: La darrera final de la Copa Catalunya l'han disputat el Futsal Mataró CE i l'Arenys de Munt CE, en categoria juvenil-cadet femenina. Tenint en compte que l'equip base femení del Futsal Mataró ha disputat aquest matí, a Cantabria, la final del Campionat d'Espanya de Clubs, el cansament ha passat factura a les jugadores que han vist a un Arenys de Munt molt fort, que ha aprofitat la desavantatge de les rivals per marcar la diferència. Tot i així, cal destacar la lluita constant per part del Futsal Mataró que, tot i veure's per sota del marcador, no ha deixat d'insistir i de lluitar pel triomf. Finalment, el marcador ha estat de 1 a 7 a favor de l'Arenys de Munt que s'ha proclamat Campió de Catalunya.

Categoria Juvenil
SALA 5 MARTORELL 5 - 3 FC BARCELONA

SALA 5 MARTORELL:  Carlos Llabres, Edu Herraz, Jordi Garcia, Toni Galisteo, Pau Albacete, Kevin Sanchez, Fuad El Amrani, Marc Godall, Saul Ferruz, Artur Rynes i Eric Cano.

FC BARCELONA: Víctor Vidal, Edu Garcia, Guille Pérez, Eric Izquerdo, Oussama Chefrau, Àlex German, Alejandro López, Dani Martínez, Ferran Plana, David Ortega i Oriol Miquel.

Golejadors: Fuad El Amrani ((3) Sala 5 Martorell), Pau Albacete ((2) Sala 5 Martorell), Dani Martínez (FC Barcelona), Eric Izquierdo (FC Barcelona) i Alejandro López (FC Barcelona).

ÀRBITRES: Sr. Marcelino Blázquez, Sr. Francesc García-Donas i Sra. Míriam Garcia

CRÒNICA: Un partit molt intens ha estat la final de la Copa Catalunya juvenil entre el Sala 5 Martorell i el FC Barcelona. De principi a fi ha estat un partit molt igualat. El Martorell tenia el punt a favor de jugar a la seva ciutat, fet que ha provocat que l'afició estigués volcada en l'equip. Aquest partit tan disputat ha finalitzat amb un 5 a 3 on cal remarcar que tres dels cinc gols finals marcats per l'equip local han estat d'estrategia. D'aquesta manera, el Martorell ha aixecat la copa de Catalunya.

Categoria Prebenjamí
MARTORELL AE 4 - 4 CN CALDES
(5 - 7)

MARTORELL AE: Daniel Aguayo, Gerard Casado, Iker Calle, Ruben Espinar, Xavier Anguita, Carlos Gil, Jose Martínez, Denis Tapia, Marçal Santiso i Hector León.

CN CALDES: Alex Vilarasau, Eloi Val, Mauro Armengol, Pol Riu, Arnau Ors, Arnau Girbau, Roger Ferrer, Aleix Garcia, Eudald Ripollès, Luís Álvarez, Iker Ariza i Toni Cerdà.

Golejadors: Ruben Espinar ((2) Martorell AE), Hector León ((2) Martorell AE), Pol Riu (CN Caldes), Eloi Val (CN Caldes), Aleix Garcia (CN Caldes) i Arnau Girbau (CN Caldes).

ÀRBITRES: Sr. Òscar Herrero

CRÒNICA: La final entre els més menuts s?ha acabat decidint a la tanda de penals a favor del CN Caldes. El partit ha estat molt igualat, on el Caldes ha arribat a tenir una avantatge de 3 a 1. Tot i així, el Martorell AE ha aconseguit empatar el partit a pocs minuts del final. D?aquesta manera, s?ha procedit al llançament dels tirs de penal que s?ha decantat cap al CN Caldes, proclamant-lo campió de la Copa Catalunya prebenjamí.

Categoria Benjamí

MARFIL SANTA COLOMA: Arnau Roca, Eric Garcia, Ruben Márquez, Jonatan Morales, Iker Graells, Iker Robledo, Brian Gálvez, Alex Vaca i Juan Ángel Lerida.

FUTSAL LLÍVIA: Unai Trujols, Joan Bertran, Jaume Marquès, Albert Vendrell, Eloy Díaz, Edu Gómez, Marc Pallé, Joel Fernández, Alex Formentí, Víctor Vora i Hugo Robert.

Golejadors: Brian Gálvez (Marfil Santa Coloma), Alex Vaca (Marfil Santa Coloma) i Iker Robledo (Marfil Santa Coloma).

ÀRBITRES: Sr. Ignasi Velasco Casals i Sra. Gemma Álamo Costa

CRÒNICA: En categoria benjamí, el Marfil Santa Coloma i el Futsal Llívia han lluitat per aconseguir el títol fins al final. Al llarg del primer temps ambdós conjunts han estat molt igualats, amb ocasions per igual, però sense acabar de materialitzar-les. El segon temps, la dinàmica ha estat la mateixa però, a falta de 10 minuts pel final, el Marfil Santa Coloma ha pujat un grau la seva intensitat i ha aconseguit no només obrir el marcador, sinó marcar tres gols que els hi han donat la victòria.

Categoria Sènior Femenina

CEFS RUBÍ: Marta Vilaró, Sagrida Roncero, Meritxell López, Arantxa Medina, Alba Laguna, Mariola Caballero, Laia Rodríguez, Sonia Leon, Mª Ángeles Navarro, Sandra Torres i Nerea Vilalta.

FS GIRONELLA: Noelia Guerrero, Míriam Arana, Anna Riera, Anna Bosch, Anna Barbancho, Anna Costa, Clàudia Pons, Berta Velasco, Esther Torrents, Eulàlia Beltran, Sandra Rovira i Margalida Mas.

Golejadores: Meritxell López (CEFS Rubí), Anna Bosch (FS Gironella), Berta Velasco (FS Gironella) i Margalida Mas (FS Gironella)

ÀRBITRES: Sr. Joel Garcia Ribera, Sr David Núñez Domènech i Sr. Ruben Santos Barceló.

CRÒNICA: El FS Gironella revalida el títol de la Copa Catalunya després de superar al CEFS Rubí. En una primera part on el Gironella ha començat molt forta dominant el partit i marcant tres gols que els hi donaven certa comoditat, el Rubí no ha baixat els braços i, abans de finalitzar els primers 20 minuts ha marcat un gol Meritxell López que els hi donava aire. Tot i així, a la segona part el Gironella ha sabut aguantar molt bé la pressió contrària i ha acabat marcant el quart i definitiu gol que els hi ha fet aixecar la copa de campiones.
El cap de setmana del 9 i 10 de juny es van iniciar les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2012.

Les primeres categories en competir van ser la base femenina i l'aleví, l'infantil i la cadet masculina, a la localitat d'Esparreguera, i més concretament, al Poliesportiu Municipal El Castell (Passeig dels Jocs Olímpic, s/n. Esparreguera).

Calendari:

Dissabte 9 de juny de 2012 (Esparreguera)

12:30 hores. Base femenina

AE PENYA ESPLUGUES 9-3 CE FUTSAL MATARÓ

Diumenge 10 de juny de 2012 (Esparreguera)

AE PENYA ESPLUGUES 9 - 3 CE FUTSAL MATARÓ

AE PENYA ESPLUGUES: Anna González, Estela Campero, Joina Toll, Eva Castillo, Nuria Sarrià, Alba Vidal, María Juárez, Julia Vidal, Judith Guardiola i Patricia Segura.

CE FUTSAL MATARÓ: Mònica Fors, Marta Collado, Clàudia Martínez, Gloria Salido, Maria Rius, Ona Manrique, Meritxell Ribas i Cristina Vázquez.

ÀRBITRES: Sr. Bernardo Simón Benet i Sr. Òscar Gómez Martín

CRÒNICA: L'equip CE Futsal Mataró ha començat molt fort el partit i s'ha avançat en el marcador amb dos gols en cinc minuts. Tot i així, l'AE Penya Esplugues s'ha tret la pressió de sobre i ha remuntat amb un 5 - 3 al final del primer temps. A la represa, el Futsal Mataró ha sortit a donar la volta al partit però s'ha trobat amb un gol en contra que ha reduït la moral de l'equip. Així doncs, l'AE Esplugues s'ha proclamat campiona de Catalunya imposant-se per 9 gols a 3.

Categoria Aleví

MARFIL SANTA COLOMA: Carlos Gómez, Adrián Caro, Daniel Cabello, Marc Pérez, Paul Albalat, Francisco José Novo, Abdellah Mottaki, Carles Cutillas, Victor Sánchez i Aran Amaro.

FC BARCELONA: Gerard Gallego, Aiman Barrohou, Joan Lobera, Juanjo Santiago, Nacho Galcerán, Alejandro Cerón, Marc Ballester, David Segovia, Ferran Cárceles, Marc Argibay, Christian Rodríguez i Marc Colomer.

Golejadors: Francisco José Novo (Marfil Santa Coloma), Carles Cutillas (Marfil Santa Coloma), Joan Lobera (FC Barcelona (pp)) i Alejandro Cerón.

ÀRBITRES: Sr. Javier Fernández Fuentes, Sr. Roberto Mamolar i Sra. Vanessa Cuenda Santos.

CRÒNICA: Partit molt disputat entre el Marfil Santa Coloma i el FC Barcelona on ambdós equips han lluitat fins al darrer moment per la victòria. Després d'una primera part molt igualada, que ha finalitzat amb empat a 1, al segon temps s'ha decidit la final on el conjunt de Santa Coloma ha tingut la possessió de la pilota i ha pogut materialitzar-les.

Categoria Infantil

MANRESA FS 3 - 5 FC BARCELONA

MANRESA FS: Francesc López, Aaron Riera, Àlex Brunat, Marcel Gimeno, Xavi Cols, Toni Parraga, Juan Tomico, Iker Torné, Eric Vallès, Reynaldo Céspedes, Elio Jané i Arnau 'Puche'.

FC BARCELONA: Yeray Guardia, Pol Niño, Josep Costajussà, Àlex Llamas, Mario Silva, Eduard Llobera, Pau Boladeras, Jordi Mayor, Luís Antonio Garcia, Jaume Galimany, Alan Del Rio i Gerard López.

Golejadors: Eric Vallès (Manresa FS (2)), Reynaldo Céspedes (Manresa FS), Pol Niño (FC Barcelona), Josep Costajussà (FC Barcelona), Àlex Llamas (FC Barcelona), Jordi Mayor (FC Barcelona) i Jaume Galimany.

ÀRBITRES: Sr. Alberto Centeno Bono, Sr. Javier Cano Gálvez i Sra. Vanessa Cuenda Santos.

CRÒNICA: Partit molt intens el de la categoria infantil on el Manresa FS s'ha enfrontat al FC Barcelona. L'encert de l'equip blaugrana al llarg de la primera part ha declinat la balança a favor seu, amb tres gols a favor. Però, un llançament des dels 10 metres a falta de pocs segons per finalitzar el primer temps ha fet pujar al marcador el primer gol del Manresa que els hi ha donat esperances.
Al segon temps, el Manresa ho ha donat tot sobre la pista i ha aconseguit empatar el partit en tan sols 4 minuts. Però el Barça no ha tardat gens en reaccionar i ha posat una marxa més, marcant dos gols consecutius en dos minuts i ha posat les coses molt difícils pel Manresa que, encara que ho ha intentat, no ha pogut capgirar el marcador.

Categoria Cadet

LES CORTS UBAE AE 4 - 1 FC BARCELONA

LES CORTS UBAE AE: Bernat Bellet, Daniel Bernal, Sergio González, Marc Armengol, David Anton, Dani Loinaz, Samuel Krahmer, Miquel Feixas, Aleix Besalduch i Sergi Climent.

FC BARCELONA: Sergi Domínguez, Nacho Caño, Alex Aguilar, Guillermo Pérez, Òscar Pérez, Oussama Chefraou, Àlex Mayor, Nayim Boix, Oriol Miquel, Adrià Martínez i Arnau Santiveri.

Golejadors: Marc Armengol (Les Corts Ubae AE (2)), Miquel Feixas (Les Corts Ubae (2)), Oriol Miquel (FC Barcelona)

ÀRBITRES: Sr. Joaquín Rodríguez Vila, Sr. Eduard Sole Cot i Sra. Vanessa Cuenda Santos.

CRÒNICA: Partit vibrant el disputat entre Les Corts Ubae i el FC Barcelona corresponent a la final de la Copa Catalunya en categoria cadet, on les ocasions han estat per ambdós equips. La bona tasca realitzada pels porters ha provocat que no hi hagués un marcador més ampli.
Amb el 2 a 1, a falta de cinc minuts per la finalització del partit, els blaugranes han intentat donar la volta al marcador col·locant al porter-jugador, fet que ha aprofitat les Corts, i més concretament, el seu porter, Miquel Feixas, que, en dues jugades consecutives, ha marcat de camp a camp dos gols que han donat la victòria al seu equip.

Normes reguladores:

- En les categories de juvenil, cadet i infantil masculí, i sènior, juvenil-cadet i base femení els partits es jugaran a 2 parts de 20 minuts cada una, a rellotge aturat.

- Els partits de les categories d'aleví i benjamí es jugaran 2 parts de 15 minuts cada una, a rellotge aturat.

- Pel què fa a la categoria de prebenjamí, el seu partit es jugarà a 2 parts de 25 minuts cada una, a temps corregut.