Formació pràctica a Olot de la delegació del CTA a Girona
Comitè Àrbitres | 05/12/2018
L’objectiu ha estat treballar diferents situacions que es poden produir durant un partit, com ara el control i posicionament al camp.
Formació pràctica a Olot de la delegació del CTA a Girona

La delegació gironina del Comitè Tècnic d'Àrbitres de l’FCF ha organitzat una jornada de formació pràctica amb els àrbitres de la zona d'Olot amb l'objectiu de treballar diferents situacions que poden tenir lloc durant el partit, com ara el control, gestió i posicionament al camp. A més, els àrbitres assistents s'han instruït sobre diferents situacions en un partit real.

Els col·legiats han participat d’una manera molt activa en aquesta jornada. Sota la direcció del delegat territorial, Rafa Orellana, durant la primera part de la formació pràctica s'han treballat aspectes de col·locació, senyalització, ús del xiulet i d'altres. Per concloure la jornada s'han recreat situacions reals de partit, on es produïen diferents accions del joc.

El CTA de l’FCF vol agrair el CEF Bosc de Tosca per facilitar les instal·lacions i el material necessari per dur a terme aquesta jornada formativa.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.