Funcionament del Servei

" /> Una nova aplicació neix a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Es tracta d’un espai de consulta virtual per a entrenadors i clubs de tot Catalunya. A través d’aquest, serà possible mantenir una relació directa amb la Direcció Tècnica de la FCF per tal de resoldre dubtes de caire tècnic.

" />

Funcionament del Servei

| 08/07/2011

Una nova aplicació neix a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Es tracta d’un espai de consulta virtual per a entrenadors i clubs de tot Catalunya. A través d’aquest, serà possible mantenir una relació directa amb la Direcció Tècnica de la FCF per tal de resoldre dubtes de caire tècnic.

<p class=Funcionament del Servei

" onerror="imgError(this);">

Des del Comitè Tècnic d’Entrenadors i de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Futbol s’ha engegat un nou servei totalment gratuït a disposició de tots els entrenadors i clubs. L’objectiu principal és aconseguir un espai via web on els entrenadors i coordinadors de tots els clubs catalans puguin resoldre tots els dubtes i inquietuds de caire tècnic que se’ls puguin plantejar, i a més, poder tenir accessibilitat a informacions relacionades amb el món del futbol.

L’espai de consulta virtual té una funcionalitat molt senzilla, accedint-hi directament des de la pàgina principal de la Federació Catalana de Futbol.

Aquest nou espai inclou els següents apartats:

Espai de consulta:  aquest és el fonament bàsic del servei, ja que és el lloc on tots els usuaris podran plantejar les seves preguntes i consultes, les quals seran contestades. El tipus de consultes que es poden fer són tècniques, és a dir, podem demanar dubtes sobre metodologies d'entrenament, exercicis tècnics i tàctics, de preparació física, temes relacionats amb les lesions esportives, sobre la nutrició dels nostres jugadors o fins i tot de control i valoració del rendiment del nostre equip. A més a més, aquells dubtes que es considerin més interessants es mostraran en un espai públic per a què tothom en tingui accés.

Centre de recursos: en aquest espai de la web els usuaris podran trobar informacions relacionades amb el món del futbol. Aquest apartat estarà dividit en diversos espais que s’aniran actualitzant mensualment. D’aquesta manera, es publicaran estudis, articles, ponències, recomanacions de llibres de consulta i es facilitaran links de pàgines web d’interès que puguin ajudar als entrenadors i coordinadors a realitzar millor la seva feina.

Apartat entrevistes:  s’utilitzarà un espai propi per a les entrevistes. Els usuaris, coneixeran l’entrevista del mes següent, fet que els donarà l’oportunitat de traslladar les seves preguntes al personatge escollit. D’aquesta manera, es crearà un recull de preguntes per a l’entrevistat, que es penjarà públicament a l’apartat.

Espai d’opinió:  en aquesta secció els usuaris podran deixar les seves propostes o suggeriments de cara a la millora referent al servei ofert. Així es podrà reconduir la pàgina web segons les necessitats.

 Notícies Relacionades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.