Fundació Esportiva Camprodon, formació i valors sempre de la mà
F. Base | 13/12/2017
El club del Ripollès ha consolidat encara més els seus valors formatius gràcies a les activitats i exercicis promoguts pel programa +KESPORT!.
Fundació Esportiva Camprodon, formació i valors sempre de la mà

La Fundació Esportiva Camprodon, amb Joan Busquets com a president, treballa per fomentar les categories inferiors, i actualment compta amb nou equips en la seva estructura esportiva: un Benjamí, tres Alevins, dos Infantils, un Cadet, un Juvenil i un Femení que milita al Grup 6 de la Segona Divisió Femenina.

Es tracta d’un club que ha demostrat, des de fa anys, la seva clara vocació formativa amb una especial sensibilitat amb el valor educacional del futbol. D’aquesta manera, el programa +KESPORT!, que s’ha impartit en 72 clubs catalans durant aquesta temporada, ha tingut una gran acollida a l’entitat, amb un retorn pedagògic notable. Així ho expressa el coach de la zona, Nelson Raviña, qui reconeix que “ha estat molt fàcil treballar amb els coordinadors i entrenadors perquè han cregut en la metodologia des del primer moment. Aquí ja tenien la seva pròpia escola de valors i, per tant, el retorn ha estat molt positiu”.

En aquest sentit, per a un dels entrenadors del club, Marc Casablanca, la principal novetat és la possibilitat de treballar les habilitats per a la vida proposades pel programa i el reforç de valors durant els entrenaments i partits. “Les activitats realitzades han tingut un impacte en la formació dels jugadors i jugadores, i s’han traduït en millores, tant en el seu propi coneixement com en la integració d’aquests valors”, assenyala. En aquesta línia, el coordinador tècnic del club, David Martí, remarca que “el futbol és una eina bàsica perquè els nens i nenes practiquin un esport i al mateix temps puguin incorporar al seu creixement la integració dels valors”.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.