Galícia no deixa puntuar a Catalunya
F. Platja | 01/08/2014
La selecció femenina cau en el darrer minut de la pròrroga, mentre que la selecció masculina realitza un partit espectacular on la tanda de penals ha decidit la victòria.

Al llarg d'aquesta tarda s'han continuat disputant partits del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja. La selecció catalana tant masculina com femenina s'han enfrontat a la selecció de Galícia.

A continuació es detallen els resultats d'aquesta segona jornada:

CATALUNYA  5 –  5 GALÍCIA (pp)

CATALUNYA:
 David Pedro Bermudez, Sergio Useros Moyano, Felix Casalod Colorado, Victor Morillas Gallego, Eduard Suarez Molina, Marc Gonzalez Escorihuela, Daniel Morros Lozano, Nelson Rodríguez Hinjosa, Alejandro Morillas Gallego i Manel F. Martínez Ceballo.

CRÒNICA: La intensitat ha estat present en tot moment en el partit de quarts de final que ha disputat la selecció catalana contra la de Galícia, aquesta tarda, a la platja de las Canteras, on s'ha palpat emoció en estat pur.

Els catalans han sortit molt motivats i amb moltes ganes d'emportar-se el partit. Amb una velocitat trepidant, les ocasions han començat a fluir fins que Eduard ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa obrint el marcador. Els gallecs ho han anat intentant i anaven arribant a la porteria defensada pel porter català Manel. Abans de finalitzar el primer temps, Koeman, ha aconseguit empatar el partit.

El segon temps ha beneficiat a Galícia que, per mediació de Santiago i Jorge, han marcat dos gols que els han servit per allunyar-se.

La darrera part ha estat clau en aquest partit on, primerament el jugador gallec Koeman, ha marcat el quart per la seva selecció, deixant a Catalunya, cada vegada amb menys opcions. Però ha arribat, primer, el Nelson, a continuació, el Sergio, i, finalment l'Alejandro, per capgirar el partit i aconseguir, en el moment més indicat del partit, l'empat a quatre, ja que ja era el temps enrere pel final.

D'aquesta manera s'ha passat a la pròrroga, on la selecció de Galícia ha aconseguit marcar primer. Però Catalunya no es rendia, i un rebot de Nelson ha tornat a posar el marcador amb taules.

D'aquí, s'ha passat a la tanda de penals que l'encert i la sort han fet, malgrat que ambdues seleccions s'hagin merescut la victòria, que Galícia s'emportés un punt que pot ser decisiu.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Eduard Suarez, 1 – 1 Koeman. (2a part) 1- 2 Santiago, 1- 3 Jorge. (3a part) 1 – 4 Koeman, 2 – 4 Nelson Rodríguez, 3 – 4 Sergio Useros, 4 – 4 Alejandro Morillas. Pròrroga: 5 – 4 Uru, 5 – 5 Nelson Rodríguez.

CATALUNYA 4 – 5 GALÍCIA

CATALUNYA:
Míriam de Francisco Ramírez, Elena Puigserver Velasco, Alba Maestre Guemes, Marina Batalla Silla, Carla Morera Rincon, Anna Pascual Ramirez, Sonia Zarza Perez, Ana I. Vigara Cuenca, Silvia Ferrer Garcia i Jesica Cobos Muñoz.

CRÒNICA:
Amb la derrota d'aquest matí contra les Illes Balears, la selecció catalana femenina tenia molt clar que havia de sortir a guanyar. El rival no ha estat gens fàcil. Galícia ha sortit també a per totes i han obert elles el marcador.

Tot i així, abans de finalitzar els primers dotze minuts de partit, Ani ha aconseguit posar les taules en el marcador.

A la represa, Catalunya s'ha avançat amb un gol de Silvia, però la resposta ràpida de les galleges que no s'ha fet esperar. Minuts després Catalunya s'ha tornat a avançar amb un gol d'Alba que donava ales a la seva selecció i que ha aconseguit augmentar l'avantatge amb un gol d'Anna.

Les catalanes han lluitat però les gallegues en cap moment han abaixat els braços i han remuntat, de nou, el partit, que ha finalitzat amb empat a 4. En el darrer minut de la pròrroga, Galícia ha tingut la fortuna de marcar el gol que els hi ha donat dos punts vitals en aquest tram del campionat.

GOLS: 0 – 1 Eva Bermudez, 1- 1 Ana I. Vigara, 2 – 1 Silvia Ferrer, 2 – 2 Andrea Miron, 3 - 2 Alba Maestre, 4 - 2 Anna Pascual, 4 – 3 Andrea Mirón, 4 – 4 Sara Gonzalez i  4 – 5 Sara Gonzalez.

Totes les fotografies d'aquest Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja disponibles a la galeria d'imatges de la portada del web.