Girona obre un Curs d’Àrbitres de Futbol Sala
FS Notícies | 27/11/2017
El CTAFS obre convocatòria per un nou Curs d’Àrbitres de Futbol Sala que, per primera vegada, tindrà un format d’intensiu de Nadal i, a més, es durà a terme a Girona.
Girona obre un Curs d’Àrbitres de Futbol Sala

Degut a la demanda actual de col·legiats a la delegació de Girona, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha decidit realitzar un nou Curs d’Àrbitres de Futbol Sala per obrir les portes als futurs àrbitres gironins que volen introduir-se dins d’aquest col·lectiu i formar-se.

El Curs d’Arbitratge de Futbol Sala tindrà un format d’intensiu de Nadal, per això s’impartirà el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2017, a la delegació de Girona (C/ Can Pau Birol, 16, 1r. Pol. Mas Xirgu. Girona) amb els següents horaris:

Aquest curs, supeditat a les places demandades, servirà per incorporar a nous àrbitres durant la present temporada 2017-2018.

La inscripció online

La inscripció al Curs d’Arbitratge de Futbol Sala només es pot realitzar a través del sistema informàtic, fins que s’exhaureixin les places, omplint el següent formulari d’inscripció, al qual s’hi pot accedir fent click aquí.

Una vegada enviada la inscripció, el CTAFS enviarà un correu de confirmació i serà el moment de formalitzar el pagament de 60€, corresponent a la matrícula, per dur a terme el curs de formació tècnica i les proves físiques. Un pagament que s’haurà de realitzar mitjançant un ingrés bancari al número de compte que es facilitarà en aquell moment.

Posteriorment, superades les proves, l’aspirant entrarà a formar part del CTAFS.

Continuant amb l’aposta i la promoció al futbol sala femení, les noies que es vulguin inscriure al curs rebran una subvenció del 50% de l’import de la matrícula.

Els requisits d’accés

A continuació es detallen els requisits d’accés mínims exigits per poder realitzar el curs:

  • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert 30 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 14 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat  més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curset, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament del primer import de la matrícula que dóna accés al curs de formació. Una vegada superat, realitzar el pagament del segon import per realitzar les proves físiques.
  • Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (tablet, smartphone o portàtil).

Així doncs, ja estan obertes les inscripcions per matricular-se al Curs d’Àrbitres de Futbol Sala de Girona i, d’aquesta manera poder iniciar la formació com a col·legiat de futbol sala.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.