Golejada de Catalunya davant Canàries
Notícies Generals | 08/02/2015
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha guanyat per 8 gols a 0 a Canàries en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya: Andrea Giménez, Nàdia Dopico, Vesela Ivanova, Queralt Gómez (Andrea Cortés, 46'), Leticia Sevilla, Maria Pilar Garrote, Núria Garrote (Natàlia Fernández, 46'), Laura Benito (Sofia Alejandra Hernández, 46'), María González (Irina Uribe, 65'), Sandra Hernández i Carla Armengol.

Canàries: Zenaida Del Carmen, Lorelei Nieves (MarÍA Luisa González, 46'), Vevelin Hagen (Coraima Armas, 46'), Ana María González, Nazaret Rosa Segura (Noelia Quintana, 46'), Sara Suárez, Wanda Charimar, Lorena del Carmen, Arileyda del Pino, Haridian Santana (Nerea del Pino, 76') i Yanira Iballa.

Gols:  1 – 0 Maria González (13'), 2 – 0 Pilar Garrote (21'), 3 – 0 Carla Armengol (23'), 4 – 0 Sandra Hernández (43'), 5 – 0 Natàlia Fernández (73'), 6 – 0 Iriba Uribe (75'), 7 – 0 Carla Armengol (78'), 8 – 0 Carla Armengol (80').

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 femenina ha dominat en tot moment el partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya contra Canàries. Al minut 13 del partit Maria González ha marcat el primer gol després d'una centrada de Laura Benito. Poc després, Pilar Garrote ha marcat el 2 a 0 després d'una jugada per la banda dreta i centrada de Laura Benito de nou. Catalunya no ha deixat respirar a Canàries i, a la següent jugada, Maria González ha fet la passada de la mort a Carla Armengol que ha marcat el tercer gol de Catalunya. A dos minuts del descans, després d'una altra jugada per la banda dreta María González ha centrat la pilota a l'àrea petita i Sandra Hernández ha aprofitat per rematar i deixar el marcador a 4 – 0.

La segona part ha seguit el mateix patró i s'han marcat quatre gols més. Natàlia Fernández ha marcat després d'una jugada individual i, dos minuts després, Irina Uribe ha aprofitat una passada d'Andrea Cortés per superar a la portera canària en la seva sortida. Carla Armengol ha marcat els dos darrers gols de la trobada aconseguint fer un hat trick.

Amb aquesta golejada, Catalunya ha sumat els 12 punts que estaven en joc a les fases classificatòries i es classifica per disputar la fase final, tot i que falta confirmació de la RFEF al respecte.