Golejada i bones sensacions
Notícies Generals | 24/09/2015
La Selecció Catalana Absoluta femenina ha guanyat el partit amistós d’entrenament que ha disputat amb el CE Europa femení per 0 gols a 9.

Fitxa tècnica

CE Europa: Mònica, Carlita, Kaky, Teixi, Pili Porta, Andrea Porta, Vane, Anna Sitjà, Marta Pou, Ana Alcocer, Clara. També han jugat Laia Castilla, Jessica Cobos, Eybis, Júlia, Laia Rodríguez, Marina, Sónia, Abril i Judit.

Catalunya: Laura Ràfols, Elba Vergés, Cristina Becerra, Andrea Pereira, Queralt Gómez, Zaira Flores, Laura Benito, Esther Romero, Glòria Pelegrí, Olga García, Cristina Baudet. També han jugat Vesela Ivanova, Vanesa Núñez, Núria Garrote, Aitana Bonmatí, Laia Balleste, Maria González, Sara Navarro, Berta Bou, Sofia Alej, Hernández, Mª José Pons i Yaiza Pérez.

Gols: Olga García (min. 15, 0-1); Olga García (min. 29, 0-2); Laura Benito (min. 30, 0-3); Elba Vergés (min. 34, 0-4); Cristina Baudet (min. 36, 0-5); Cristina Baudet (min. 44, 0-6); Sofia Alej. Hernández (min. 50, 0-7); Vanesa Núñez (min. 53, 0-8);

Àrbitres: Alejandro Carrillo (àrbitre), Cristian Blesa (àrbitre assistent) i Sergio Carrillo (àrbitre assistent).

L’homenatge que se li ha fet a la jugadora del CE Europa femení, Sandra Teixidó, ha estat un bon escenari per comprovar l’estat de forma de la Selecció Catalana Absoluta femenina. La golejada que han rebut les escapulades mostra les bones sensacions sobre el terreny de joc de les catalanes, que han creat bones jugades de combinació per trencar la línia defensiva. Catalunya només ha necessitat deu minuts per crear la primera ocasió de gol, que ha acabat a córner. La Selecció ha dominat tot el partit, però en els primers compassos li ha faltat generar l’última passada de gol.

Amb el primer gol, però, la Selecció Catalana ha continuat assetjant la porteria del CE Europa i no s’ha aturat fins a marcar el novè gol. En el minut 15, Olga Garcia ha inaugurat el marcador després de regatejar a la portera i quedar-se gairebé sense angle (0-1). Les jugadores, dirigides per Natàlia Arroyo i Lluís Cortés, han intentat ampliar l’avantatge amb xuts llunyans des de fora l’àrea. Al minut 29 ha arribat el segon gol de les botes d’Olga Garcia, que ha xutat des de fora l’àrea i ha entrat per l’escaire. A partir d’aquí els gols de Catalunya no s’han aturat (0-2).

Un minut més tard, Laura Benito ha marcat el tercer en un refús que s’ha produït dins l’àrea del CE Europa (0-3). Cristina Baudet ha creat una bona jugada de gol quan ha arribat fins a la línia de fons i ha fet la passada de la mort cap a Elba Vergés, que ha rematat tota sola (0-4). La mateixa Baudet ha estat l’encarrega de marcar el cinquè gol de la nit amb una vaselina quan s’ha quedat sola davant la portera rival (0-5). I ja a les acaballes de la primera part, Baudet ha marcat el seu segon gol i el sisè de Catalunya amb un potent xut des de fora l’àrea i que ha entrat per l’escaire. Tot un golàs.

A la represa ha continuat el domini absolut de la Selecció Catalana femenina, creant clares ocasions de gol i no deixant que l’Europa arribés a porteria. En aquesta segona meitat s’han pogut veure a diferents jugadores de la sub 16 i sub 18 femenines i han mostrat el gran nivell que hi ha a les seleccions base. Sofia Alej. Hernández ha marcat el setè gol en una contra (0-7), mentre que Vanesa Núñez ho ha fet aprofitant un error de la portera de l’Europa, que se li ha escapat la pilota de les mans (0-8). A falta de tres minuts per al final, Aitana Bonmatí ha tancat el marcador quan li ha caigut la pilota als peus en un refús de la portera Jessica Cobos (0-9).

El directiu i responsable del futbol femení de la FCF, Albert Montull, i el també directiu i delegat de la FCF al barcelonès, Francesc Folguera, han estat presents en l'entrega d'obsequis a la jugadora escapulada 'Teixi'.