Golejada il·lusionant de Catalunya contra Balears en la seva estrena
F. Platja | 19/07/2019
La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja supera per 1 a 7 un aguerrit conjunt balear en el seu debut al Campionat d’Espanya.

BALEARS
1 - 7
BALEARS
Ariadna Ginard, Sandra Torres, Catalina Serra, Andrea Alcaide, Paula Rojas, Aida Fanals, Fátima Traversaro, Marina Orozco, Saira de los Santos, Sofía Rojas, Yolanda Bonnín i Alba López.
Laia Garcia, Joanna Valeria, Zaira Abenza, Laura Chamizo, Carla Morera, Anna Pascual, Ana Isabel Chamorro, Josselin González, Sílvia Ferrer, Judith Góngora, Paula Navas i Adriana Pérez.
Saira de los Santos (1-0, 1’).

Josselin González (1-1, 4’) Carla Morera (1-2, 6’); Sílvia Ferrer (1-3, 18’); Anna Pascual (1-4, 22’); Ana Isabel Chamorro (1-5, 26’); Anna Pascual (1-6, 28’); Sílvia Ferrer (1-7, 32’).

La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja ha golejat 1 a 7 Balears en el seu debut al Campionat d’Espanya que s’està jugant a Torrox, Màlaga. Tot i la claredat del resultat final, el combinat entrenat per Javi Reyes ha començat amb el peu esquerre. Al primer minut de joc, la balear Saira de los Santos ha agafat desprevinguda la defensa catalana i ha batut Laia Garcia amb un xut ras. Galleda d’aigua frega que ha fet despertar Catalunya. Després de diverses arribades perilloses, Josselin González ha empatat el partit en aprofitar una magistral assistència de Carla Morera. Amb el marcador igualat de nou, la Catalana s’ha trobat més còmode a sobre de la sorra. Al minut 6, Morera ha capgirat el marcador enganyant la portera balear en el llançament d’un penal.

El guió del partit no ha canviat al segon quart. Catalunya s’ha mostrat superior a un rival que no trobava la manera de generar ocasions de perill. Transcorreguts uns minuts, Josselin González ha estavellat una falta al travesser i, poc després, Sílvia Ferrer ha ampliat diferències batent la portera balear al primer toc en un servei de córner executat per Judith Góngora. Lluny de relaxar-se, la Selecció ha seguit assetjant la porteria rival sense descans. Així ha estat com Anna Pascual, després d’una sensacional passada de Josselin González, ha anotat la quarta diana catalana del xoc.

En el tercer quart, Balears ha assumit més riscos en defensa i ha avançat les seves línies de pressió amb l’objectiu d’incomodar la sortida de pilota de la Catalana. Un plantejament que no ha donat els resultats desitjats, ja que la Selecció, molt precisa amb la pilot als peus, ha superat amb facilitat aquesta pressió.  Al minut 26, Ana Isabel Chamorro, amb la fortuna de part seva, s’ha afegit a la golejada amb un tir que ha tocat en una defensora i ha acabat entrant. Posteriorment, Anna Pascual, arribant amb perill des de la defensa, s’ha tornat a associar amb Josselin González per ampliar distàncies. Al tram final del duel, Sílvia Ferrer ha tancat la golejada amb una diana a la mitja volta. Golejada incontestable en el debut somiat. Catalunya disputarà demà, dissabte 20 de juliol, el segon partit contra Melilla a les 12.00 hores.

Al partit hi ha assistit el  directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.