Segona victòria de la sub16 al campionat d'Espanya amb un resultat molt ampli. Tot i avançar-se en el marcador, Melilla no ha tingut opció alguna.

" />
Gran golejada de la sub16
| 30/12/2011

Melilla s'avançava en el marcador en el minut 8 sorprenent a la selecció, però tot i això, l'equip català tan sols ha trigat vuit minuts més en aconseguir el gol de l'empat obra de Torras que ha acabat sent l'heroi del partit al anotar quatre dels catorze gols per a Catalunya. La primera meitat ha finalitzat amb un marcador totalment sentenciat amb 7-1. Ja en el segon temps, la selecció no ha donat cap opció al seu rival i ha acabat anotant 7 gols més fins incrementar la renda fins el 14-1 definitiu.

Catalunya: Cases, Quintilla (Adama 40’), Max, Moisés, Bartumeu, Blasi, Aaron Martin (Eric Garcia 50’), Lauren Ortiz (Poveda 63’), Torras, Mohamed (Julen 50’), Soria

Melilla: Anas (Karim 32’), Bilal, Coronil, Juan de Dios, Fath, Calero, Marty (Mohamed Hamed 68’), Mohamed Bumedien, Segura (Wari 49’), Martinez (Hamed 32’), Vacca