Gran golejada que suma 3 punts
Notícies Generals | 19/12/2014
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha guanyat per 6 gols a 1 a Castella i Lleó en el partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya. Les noies de Lluís Cortés han sumat els 3 primers punts.

Alineacions:

Catalunya:
Marta Alemany, Nadia Dopico, Vesela Ivanova, Queralt Gómez (Andrea Cortés, 61'), Leticia Sevilla, Maria Pilar Garrote (Irina Uribe, 55'), Núria Garrote (Carla Armengol, 66'), Laura Benito, Maria González (Paula Bolta, 51'), Andrea Sánchez i Sandra Hernández.

Castella i Lleó:  Cristina Portomeñe, María Blanco, Cristina Iglesias, Silvia Rivas, Paula Pastor, Mónica Padilla (Lara Pastor, 74'), Silvia Villafáfila (Alicia Carranza, 51'), Marta Fradejas (Clara Muñoz, 62'), Raquel Olmedo (Beatriz Portal, 67'), Lorena García i Paula Pastor.

Gols: 1 – 0 Núria Garrote (11'), 2 – 0 María Pilar Garrote (19'), 3 – 0 Sandra Hernández (35'), 4 – 0 Laura Benito (59'), 4 – 1 Lorena García (79'), 5 – 1 Andrea Sánchez (84'), 6 – 1 Laura Benito (86').

Targetes grogues: Cristina Iglesias (60')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Héctor Robas Bondia

Assistents: Adrià Valls Sánchez i Sergi Coll Camenforte

4t àrbitre: David López Jiménez

Crònica:

Des de l'inici del partit, Catalunya ha tingut el domini absolut de la pilota amb superioritat individual i col·lectiva i amb molta producció ofensiva. Maria Pilar Garrote ha estat un malson per la defensa castellana iniciant el primer gol, que ha rematat la seva germana Núria, i fent el segon, que ha obert una escletxa gairebé impossible de resoldre per la selecció de Castella i Lleó.

El tercer gol ha estat obra de Sandra Hernández, que ha marcat després d'una assistència de Maria González. Durant la primera part la selecció de Castella i  Lleó no s'ha apropat a la porteria catalana i no ha generat perill.

A la represa, però, Castella i Lleó s'ha estirat una mica més, tot i que la resolució ofensiva de la Selecció Catalana ha estat imparable. Laura Benito ha marcat el quart, superant a la portera rival amb un gran dribling. Castella i Lleó ha tingut alguna aproximació a l'àrea de Catalunya, però sense inquietar en excés a Marta Alemany. Tret del fantàstic gol que ha marcat Lorena García des del vèrtex de l'àrea, que ha fet que Castella no s'anés amb el marcador a 0.

Les catalanes, però, han continuat amb la pressió i el cinquè gol ha arribat al minut 84 obra d'Andrea Sánchez i Laura Benito ha marcat el sisè i definitiu a pocs minuts del final.

Les jugadores de Lluís Cortés han sumat els tres punts en joc i diumenge s'enfrontaran a Extremadura.