Gran participació en el Curs d’Especialització en l’Entrenament de Porters de futbol sala, amb el Paco Sedano
Comitè Entrenadors | 18/03/2019
El Curs d’Especialització en l’Entrenament de Porters de futbol sala, dirigit per l’ex jugador del FC Barcelona i de la Selecció Absoluta de futbol Sala, Paco Sedano, s’està impartint amb 40 entrenadors de porters d’arreu de Catalunya.
Gran participació en el Curs d’Especialització en l’Entrenament de Porters de futbol sala, amb el Paco Sedano

La localitat lleidatana de Torrefarrera està sent, durant tres caps de setmana, el nucli d’aprenentatge per molts entrenadors de porters de Catalunya que han optat per ampliar els seus coneixements en aquesta posició específica.

És per aquest motiu que, a través del Curs d’Especialització en l’Entrenament de Porters de futbol sala, organitzat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, 40 entrenadors de porters d’arreu del territori català estan cursant una formació de mans de l’ex jugador del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola Absoluta de futbol sala, Paco Sedano.

La convocatòria d’aquest curs de forma regular denota la gran importància que està agafant cada vegada més la figura del porter dins del futbol sala.

Amb aquest curs l’alumne té l’opció de conèixer les funcions de l’entrenador de porters de futbol sala en etapes de formació, els aspectes més rellevants en el joc del porter, així com el desenvolupament del seu propi model per poder arribar al màxim rendiment d’aquesta posició.

Aquest passat diumenge 17 de març, s’ha dut a terme la tercera sessió d’aquest curs on, la jornada, s'ha dividit en dues parts.

Al llarg del matí, s’ha impartit la part teòrica on s'han tractat temes com el treball físic-tècnic del porter, aspectes condicionals amb força, velocitat i resistència, i mètodes d’entrenament.

Per la tarda, ha arribat el moment de posar els coneixements sobre la pista amb la part pràctica de la sessió, on s’han dut a terme exercicis per treballar les parts condicionals i tècniques amb diferents paràmetres depenent de l’objectiu de la tasca.

A continuació, s’ha dut a terme un circuit físic amb aspectes importants del porter, una sessió de pilates i treball d’estiraments per la millora postural i la prevenció de lesions.

Recordem que aquest Curs d’Especialització en l’Entrenament de Porters de futbol sala es va iniciar el passat 24 de febrer i finalitzarà el 24 de març de 2019, i on, a més de tot lo esmentat anteriorment, es tractaran aspectes tècnics, tàctics i psicològics, així com la programació d'objectius i continguts per les difernets categories sènior i base de futbol sala.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.