Grup B: Galícia surt invicte de la fase de grups, passant com a semifinalista
FS Notícies | 12/04/2019
La selecció gallega registra tres victòries, amb 24 gols a favors, i només 2 en contra, a la fase de grups, unes xifres que li donen el pas directe com a semifinalista del Campionat d’Espanya Aleví de Futbol Sala.

En el grup B del Campionat d’Espanya Aleví, la selecció autonòmica de Galícia encapçala la classificació provisional, amb els 6 punts aconseguits ahir, i la segueixen Extremadura i Melilla, amb 3 punts cadascuna d’elles. La selecció de Cantàbria tanca aquest grup, sense haver puntuat.

Al llarg de la jornada d’avui es decidirà, segons els resultats dels dos partits que es disputaran d’aquest grup, quina de les quatres seleccions autonòmiques passa a disputar les semifinals de demà.

MELILLA
1 - 7
GALÍCIA
MELILLA
Gonzalo Sousa Remartinez, Edrim Abselam Mohamed, Abdelhakim Mohamed Mohamed, Loukmane Chemlali El Morabit, Ilies Amar Benali, Mohamed Mesaud Khloufi, Carlos Suarez Sanchez, Hassan Mohamed Chanhih, Ilies Al-lal Domínguez, Mohamed Issaoui, Francisco Cuadrado Montilla i Jerónimo Ibañez Montilla.
GALÍCIA
Mateo Otero, Jesus Pintos, Erick Orozco, Adrian de la Fuente, Tomas Boquete, Xoel Vilariño, Gabriel Calviño, Alexandre Villagarcia, Cristian Carro, Hugo Lopez, Aimar Gomez i David Vergara.
Adrià Gali Pallejà, Òscar Moreno Teba i Silvia Serrano Sánchez

INSTAL·LACIÓ:  Pavelló Municipal de Palafolls

GOLS: 0 – 1 Alexandre Villagarcia (1’); 0 – 2 Aimar Gómez (4’); 1 – 2 Mohamed Issaoui (13’); 1 – 3 Adrian de la Fuente (15’); 1 – 4 Adrian de la Fuente (16’); 1 – 5 Erick Orozco (17’); 1 – 6 Alexandre Villagarcia (25’); 1 – 7 Alexandre Villagarcia (27’)

CRÒNICA: Pocs segons han fet falta perquè el marcador es mogués. Galícia s'ha avançat a la primera recuperació de pilota del partit amb un rapidíssim gol. Des del principi ha quedat clar el potencial de Galícia que ha portat el pes del joc davant l'equip melillenc ben posicionats defensivament conscients de la dificultat del partit. Al minut 4 Aimar Gómez ampliava l'avantatge al marcador sense modificar la dinàmica del partit. A mesura que han anat passant els minuts, Melilla ha aconseguit les seves primeres arribades a porteria contrària, aconseguint escurçar distàncies al minut 13. Galícia ha tornat a la càrrega en els últims minuts de la 1a part, i la seva insistència els va donar el tercer gol de la mà d'Adrian de la Font just abans del descans.

En el començament de la segona part i altra vegada Galícia ha aconseguit marcar, en tan sol 14 segons. Després de la ràpida urpada no hi ha hagut treva per part dels gallecs que, després d'una bona jugada, tornaven a marcar gol per deixar el marcador en 1 - 5. A falta de 7 minuts Melilla ha provat amb el porter-jugador que lluny de servir per retallar distàncies, ha propiciat el sisè gol de Galícia després d'un robatori de pilota en mitja pista. Ja en el minut 27 Alexandre Villagarcia feia el seu tercer gol del dia per tancar un partit en què Galícia es converteix en flamant semifinalista, a l'espera de Múrcia demà.

CANTÀBRIA
3 - 4
EXTREMADURA
CANTÀBRIA
Eduardo Bastida Túrrez, Akram Hakik Bounkas, Cesar Fernandez Borbolla, Daniel Gómez San Martín, Fernando Fernández Díaz, Ibai Jiménez Sánchez, Imano Domingo Quintana, Lara Rodríguez Eguiluz, Ruben Noriega Alonso, Víctor Abad Martínez, Saelia López Saiz i Alejandro Zarzosa Peña.
EXTREMADURA
Marcos Bueno Gutiérrez, Hugo Vicente Calle, Alejandro Jiménez López, Fidel Rovira Colas, Alonso Solano Olivera, Daniel Villa Velasco, Manuel Reyes Flores, Diego Méndez Pascual, Antonio Ávila Rodríguez, Daniel Trejo Santos, Luís Trujillo Corrales i Pedro Cendrero Pérez.
Marcos Rueda Salcedo, Ivan Sanz Moreno i Jefferson Carpio Bravo

INSTAL·LACIÓ: Pavelló Municipal de Tordera

GOLS: 1-0 Akram Hakik (3’), 1-1 Luís Trujillo (4’), 2-1 Rubén Noriega (10’), 2-2 Alejandro Jiménez (14’), 2-3 Manuel Reyes (15’),  3-3 César Fernández (17’) i 3-4 Daniel Trejo (29’).

CRÒNICA: Partit trepidant el que hem pogut gaudir al Pavelló Municipal de Tordera entre les seleccions de Cantàbria i Extremadura. L’inici de l’encontre ha presentat moltes alternatives i ocasions manifestes de gol per ambdós conjunts. Els càntabres han estat els primers en avançar-se al marcador, però la resposta extremenya ha estat immediata. Novament, al minut 10, Rubén Noriega ha tornat a posar per davant Cantàbria, però Alejandro Jiménez i Manuel Reyes han donat la volta al marcador, per arribar 2 a 3 al descans.

El començament de la segona part ha estat una continuació de la primera. Les dues seleccions han seguit imposant un ritme frenètic. Als dos minuts de la represa, el capità càntabre Imanol Domingo, ha deixat enrere tots els defensors que li han sortit al pas, per cedir el gol pràcticament fet al César Fernández. Cantàbria i Extremadura han lluitat fins al final per endur-se la victòria, però han estat els extremenys els qui han marcat el 3 a 4 definitiu, quan restava poc més d’un minut per acabar el partit.

Per tal de poder seguir els resultats dels partits, així com les notícies relacionades amb aquesta fase única, està disponible un apartat específic a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol al qual es pot accedir a través del bàner situat a la portada del portal web, o bé, fent clic aquí.