Grup B: Tot per decidir a l’última jornada
FS Notícies | 11/04/2019
Tot i que Melilla ha perdut a la segona jornada contra Extremadura, depèn del seu enfrontament contra el líder del grup, Galícia, per classificar-se per les semifinals del Campionat d’Espanya Aleví de Futbol Sala.
CANTÀBRIA
0 - 10
GALÍCIA
CANTÀBRIA
Eduardo Bastida Túrrez, Akram Hakik Bounkas, Cesar Fernandez Borbolla, Daniel Gómez San Martín, Fernando Fernández Díaz, Ibai Jiménez Sánchez, Imano Domingo Quintana, Lara Rodríguez Eguiluz, Ruben Noriega Alonso, Víctor Abad Martínez, Saelia López Saiz i Alejandro Zarzosa Peña.
GALÍCIA
Mateo Otero, Jesus Pintos, Erick Orozco, Adrian de la Fuente, Tomas Boquete, Xoel Vilariño, Gabriel Calviño, Alexandre Villagarcia, Cristian Carro, Hugo Lopez, Aimar Gomez i David Vergara.
Jordi Garcia, David Brull i Christian Moles

INSTAL·LACIÓ: Pavelló Municipal de Tordera

GOLS: 0-1 Alexandre Villagarcia (1’), 0-2 Gabriel Calviño (1’), 0-3 Aimar Gómez (2’), 0-4 Gabriel Calviño (3’), 0-5 Alexandre Villagarcia (4’),  0-6 Cristian R. Carro (19’), 0-7 Gabriel Calviño (20’), 0-8 Aimar Gómez (22’), 0-9 Aimar Gómez (24’) i 0-10 Adrián de la Fuente (27’).

CRÒNICA: El duel entre les comunitats veïnes de Cantàbria i Galícia ha tingut un inici fulminador per part de l'equip gallec. Als 85 segons d’encontre, el marcador ja reflectia un contundent 0 a 3, que ha augmentat fins al 0 a 5 en el minut 4. A partir d'aquest moment, Galícia ha aixecat el peu de l'accelerador i el partit ha entrat en un tram lent i de ritme baix, per a arribar així al descans.

En la segona meitat, la selecció gallega ha continuat dominant, sense veure perillar la seva meta. Malgrat l'esforç i el sacrifici defensiu dels càntabres, Galícia ha continuat sumant dianes en el seu caseller. El resultat final ha estat un inapel·lable 0-10, a més, amb triplet golejador de Gabriel Calviño i el capità, Aimar Gómez. Galícia, després de vèncer els dos primers partits per golejada, presenta ferma candidatura per a jugar la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Aleví.

EXTREMADURA
3 - 1
MELILLA
EXTREMADURA
Marcos Bueno Gutiérrez, Hugo Vicente Calle, Alejandro Jiménez López, Fidel Rovira Colas, Alonso Solano Olivera, Daniel Villa Velasco, Manuel Reyes Flores, Diego Méndez Pascual, Antonio Ávila Rodríguez, Daniel Trejo Santos, Luís Trujillo Corrales i Pedro Cendrero Pérez.
MELILLA
Gonzalo Sousa Remartinez, Edrim Abselam Mohamed, Abdelhakim Mohamed Mohamed, Loukmane Chemlali El Morabit, Ilies Amar Benali, Mohamed Mesaud Khloufi, Carlos Suarez Sanchez, Hassan Mohamed Chanhih, Ilies Al-lal Domínguez, Mohamed Issaoui, Francisco Cuadrado Montilla i Jerónimo Ibañez Montilla.
Israel Rufas Herrera, Juan J. Calvo Mingot i Anabel Labaila Vázquez

GOLS: 1 -0 Manuel Reyes (Min. 4); 1 – 1 Abdelhakim Mohamed (Min. 13); 2 – 1 Manuel Reyes (Min. 26); 3 – 1 Manuel Reyes (Min. 30)

INSTAL·LACIÓ: Pavelló Municipal de Palafolls

CRÒNICA: La primera part del partit s'ha caracteritzat per un duel igualat en el qual Extremadura ha volgut més la pilota i ha portat la iniciativa del joc, davant l'equip de Melilla amb un joc menys elaborat donant més protagonisme a les seves individualitats. Manuel Reyes ha avançat als extremenys després d'una ràpida jugada que ha sorprès al porter de Melilla. L'empat ha arribat poc abans d'anar al descans amb un gol de Melilla després d'un córner que ha sorpres a la defensa extremenya.

Els primers minuts de la segona part han estat marcats per un joc poc fluid, amb Extremadura dominant la possessió del joc i amb dificultats per superar la defensa de Melilla, molt tancada en pista pròpia, que els ha permès realitzar diversos contraatacs de perill. Extremadura no ha parat d'intentar-ho, tant en la seva proposta de joc ofensiu, amb més voluntat que encert, com amb la seva defensa pressionant a tota la pista, aconseguint el seu premi en el minut 26 amb un potent xut. Els últims minuts de partit Melilla ha intentat el joc de porter-jugador sense èxit, sent sorpresos en una pèrdua de pilota que ha propiciat el 3 - 1 final amb gol de Manuel Reyes que ha la victòria extremenya.

Cantàbria
1 - 7
Melilla
Cantàbria
Melilla
Israel Rufas Herrera, Juan J. Calvo Mingot i Anabel Labaila Vázquez.

INSTAL·LACIÓ: Pavelló Municipal de Palafolls.

GOLS: 0-1 Hakim Mohamed (14’), 0-2 Hakim Mohamed (15’), 0-3 Mohamed Issaoui (16’), 0-4 Ilies Al-lal (18’), 0-5 Loukmane Chemlali (27’), 0-6 Edrim Abselam (28’), 0-7 Francisco Cuadra (28’) i 1-7 Fernando Fernández (29’).

CRÒNICA: Cantàbria i Melilla han debutat al Campionat d’Espanya Aleví de Futbol Sala, mostrant respecte vers la selecció rival. Cap dels dos conjunts ha dominat els primers minuts, centrant-se més en les tasques defensives que en cercar el gol que inaugurés l’electrònic. Tot i això, l’equip càntabre intentava elaborar jugades col·lectives i Melilla sorprendre amb ràpids contraatacs, frustrats per les encertades intervencions de la portera de Cantàbria, Saelia López. Quan només restava un minut i mig pel descans, la pissarra de Mohamed Mohamed, seleccionador melillenc, ha resultat molt efectiva per obrir la llauna. Tot seguit, una recuperació a mitja pista ha propiciat el 0 a 2 amb què s’arribava a la mitja part.

En la segona meitat de l’encontre, Melilla ha dominat el joc a plaer, arribant amb facilitat davant la porteria rival i sentenciant de manera ràpida. Cantàbria però, no ha tirat la tovallola i ha seguit treballant per aconseguir la recompensa, què en el darrer minut ha vist com es materialitzava en forma de gol. L’eficàcia de cara a porteria i la qualitat individual, han decantat el partit a favor de Melilla, que finalment s’ha imposat per un contundent 1 a 7.

Extremadura
1 - 7
Galícia
Extremadura
Galícia
Javier Cano Gálvez, Manuel Titos Calvillo i Montserrat Llamazares Vázquez.

GOLS: 0-1 Aimar Gómez (4’); 0-2 Alexandre Villagracia (5’); 0-3 Xoel Villariño (6’); 1-3 Daniel Trejo (10’); 1-4 Aimar Gomez (10’); 1-5 David Vergara (11’); 1-6 Aimar Gomez (13’) i 1-7 Xoel Villariño (17').

CRÒNICA: Inici del partit amb una selecció de Galícia que ha aconseguit generar ocasions de gol i sensació de perill en els primers minuts de joc, posant a prova el porter extremeny Marcos Bueno. Al minut 4 aconseguia obrir el marcador l'equip gallec amb una bona jugada col·lectiva. Poc després, al minut 5, Galícia posava el 0 - 2 en els peus Alexandre Villagracia. El seleccionador extremeny ha sol·licitat temps mort tractant de canviar la dinàmica del partit sense èxit ja que en el minut 6 Galícia ampliava el seu avantatge al marcador. Amb una Galícia dominant i a la recerca de tancar el partit, Extremadura ha aconseguit el seu primer gol en un ràpid contraatac. Res ha variat després del gol extremeny i Galícia imposava la seva superioritat en pista amb dos gols consecutius que deixaven el marcador en 1 - 5. En un dels intents de l'equip extremeny de desfer-se del domini gallec, han estat sorpresos en un contraatac que ha materialitzat Aimar Gomez amb el seu tercer gol del dia que ha deixat el marcador en contundent 1 - 6 al descans.

La segona part s'ha iniciat amb un equip extremeny tractant d'imposar ordre defensiu davant de la superioritat de l'equip gallec, que ha seguit portant el pes del partit aconseguint el setè gol mitjançant un gran xut exterior de Xoel Villariño. El treball defensiu dels extremenys els ha permès tenir diversos contraatacs sense arribar a reduir distàncies al marcador. El partit ha caigut en una fase de menys intensitat en què l'equip gallec ha insistit amb el seu joc posicional fins al final davant d'un equip extremeny que ha sabut competir bé defensivament durant tota la segona part.

Per tal de poder seguir els resultats dels partits, així com les notícies relacionades amb aquesta fase única, està disponible un apartat específic a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol al qual es pot accedir a través del bàner situat a la portada del portal web, o bé, fent clic aquí